Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Oscarová herečka zastavila čas: Páni, tá mrcha je božská!

Holly Hunter by skutočný vek tipol málokto. Zobraziť galériu (8)
Holly Hunter by skutočný vek tipol málokto. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Takto by chcela v jej veku vyzerať každá! V uplynulých dňoch sa dostala do kín lahôdka pre všetkých milovníkov komixov a hrdinov. Počin Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti mal premiéru vo viacerých veľkých mestách. Vo filme si zahrala aj herečka Holly Hunter (58) ktorá na červenom koberci pútala značnú pozornosť. Držiteľka Oscara z roku 1993 sa totiž krátko pred 60-tkou pýši štíhlou postavičkou a mladistvou tvárou.

Pribúdajúce roky jej na šarme neuberajú! Reč je o herečke Holly Hunter, ktorá aj v zrelom veku hravo zapadne medzi svoje mladšie kolegyne. Sympatickú blondínku azda najviac preslávil film s názvom Piano, za ktorý získla Oscara. Na konte však má aj účinkovanie v seriali Božská mrcha. Najnovšie sa fanúšikom predstavila v úlohe senátorky z akčného počinu Batman vs. Superman: Úsvit Spravodlivosti. 

Sympatická blondínka nesmela chýbať na slávnostnom premietaní spomínaného filmu. Zúčastnila sa napríklad newyorskej premiéry, kde prišla oblečená v zaujímavých svetlomodrých šatách. Tie jej obopínali postavu, ktorú má dvojnásobná mamička stále štíhlu. Obdivné pohľady smerujú aj na herečkinu pestovanú tvár. 

Holly má za sebou nevydarené manželstvo s poľským kameramanom Januszom Kaminskim, ktorý má Oscara za film Schindlerov zoznam. Dvojica sa rozviedla po šiestich rokoch. Už zhruba pätnásť rokov je blondínka partnerkou herca Gordona MacDonalda, ktorému ako 47-ročná porodila dvojičky.  

Viac o téme: Holly Hunter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu