Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Známa herečka (56) pózovala nahá, pridala sa aj 74-ročná kolegyňa!

Emma Thompson a Miriam Margolyes sa vyzliekli, aby podporili dobrú vec. Zobraziť galériu (6)
Emma Thompson a Miriam Margolyes sa vyzliekli, aby podporili dobrú vec. (Zdroj: fishlove.co.uk)

LONDÝN - Fúha, toto sa často nevidí! Emma Thompson (56) a Miriam Margolyes (74), ktoré sa stretli pri nakrúcaní Harryho Pottera, majú teda odvahy na rozdávanie. Dôkazom sú zábery z kampane s názvom Fishlove. Herečky sa rozhodli podporiť dobrú vec a neváhali sa pred objektív fotografa postaviť len sporo odeté. Výsledkom sú zábery, ktoré pôsobia dojmom, akoby na nich boli umelkyne celkom nahé. Vzhľadom na ich vek, celkom prekvapivé. Čo poviete?!

Nahota je v hereckom svete pomerne bežná a tento chlebíček rozhodne nie je pre hanblivých jedincov. Odhalené telá sú tiež súčasťou mnohých reklám a kampaní. Je totiž viac, než isté, že zaujmú. Zrejme aj preto sa tvorcovia projektu s názvom Fishlove rozhodli vyzliecť známych umelcov. Čo sa týka veku, podarili sa im poriadne extrémy. 

Súčasťou kampane zameranej na zmiernenie intenzity konzumácie rýb sú aj herečky Emma Thompson a Miriam Margolyes. Prvá spomínaná pózovala pred objektívom spoločne s manželom Gregom Wise a dvoma nezvyčajnými morskými živočíchmi. „Keď človek drží v rukách veľké mŕtve ryby, musí sa cítiť previnilo. Týmto krokom sme chceli dať svetu jasný odkaz. Ak ľudstvo neprestane s nadmerným rybolovom a znečisťovaním oceánu, všetky tieto nádherné tvory sú v ohrození. Hlbinný rybolov je neudržateľný, zbytčný a mal by prestať,” povedali na margo odvážného fotenia manželia.  

Šaty pre dobrú vec odhodila aj Miriam Margolyes, známa napríklad z filmov o čarodejníkovi Harrym Potterovi. Hoci má umelkyňa už 74 rokov, pózovala ako profesionálka hore bez spoločne s rybou menom John Dory. 

Emma Thompson a Greg Wise sa dali zlákať na fotenie bez šiat.
Zobraziť galériu (6)
Emma Thompson a Greg Wise sa dali zlákať na fotenie bez šiat.  (Zdroj: fishlove.co.uk)

Miriam Margolyes má 74 rokov a na konte fotografiu, ktorá pôsobi dojmom, akoby na nej bola nahá.
Zobraziť galériu (6)
Miriam Margolyes má 74 rokov a na konte fotografiu, ktorá pôsobi dojmom, akoby na nej bola nahá.  (Zdroj: fishlove.co.uk)

Viac o téme: Emma ThompsonMiriam Margolyes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu