Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kráska z Pomády v šoku: Myslela si, že zomrel, pravda je oveľa horšia!

Olivia Newton-John a Patrick McDermott tvorili pár zhruba deväť rokov. Zobraziť galériu (6)
Olivia Newton-John a Patrick McDermott tvorili pár zhruba deväť rokov. (Zdroj: SITA)

CABO SAN LUCAS - Hoci verejnosť vníma Oliviu Newton-John (67) predovšetkým ako krásnu a usmievavú Sandy z muzikálu Pomáda, v reálnom živote prekonala herečka náročné obdobia, kedy jej do smiechu vôbec nebolo. So slzami v očiach často spomínala aj na záhadné zmiznutie jej milenca Patricka McDermotta, ktorý bol neskôr vyhlásený za mŕtveho. V médiách sa však stále viac hovorí o tom, že blondínka smrť svojej lásky oplakávala zrejme zbytočne.

Nechutné klamstvo! Známa herečka Olivia Newton-John na rok 2005 nespomína v najlepšom. Práve toto obdobie sa jej spája so záhadným zmiznutím milenca Patricka McDermotta, ktorý s ňou krátko pred tým ukončil deväťročný vzťah. Pôvodom kórejský kameraman sa vyparil v lete, počas rýbárskej výpravy do Kalifornie.    

Ako vyšlo najavo, Patrick bol na pokraji bankrotu a mal veľké dlhy. Povráva sa, že svoju smrť len predstieral. Aj napriek tomu ho ale neskôr vyhlásili oficiálne za mŕtveho. V priebehu rokov sa však v médiách začali o bývalom kameramanovi objavovať správy, ktoré mohli filmovú Sandy ozaj šokovať. 

V roku 2009 bol vraj exmilenec známej herečky videný v istom mexickom letovisku, kde sa pod menom Pat Kim živil prenájmom lodí. Krátko na to sa znovu vyparil. V týchto dňoch je meno Patricka McDermotta na pretrase opäť. V obľúbenej dovolenkovej destinácii ho vypátral istý americký vyšetrovateľ John Nazarian. „Hovoril som s mnohými miestnymi. Takmer všetci ho poznajú. Jeho priateľkou je Európanka, ktorá má silný nemecký prízvuk a veľa cestujú pozdĺž pobrežia,” povedal na margo toho detektív. 

Viac o téme: Olivia Newton-JohnPatrick McDermott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu