Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pikantné detaily z intímneho života Toma Cruisa: To budete čumieť!

Tom Cruise Zobraziť galériu (6)
Tom Cruise (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Povedali by ste to na neho? Toma Cruisa (53) netreba zvlášť predstavovať. Svetu je dobre známy ako úspešný herec a zanietený scientológ. Za sebou má tri nevydarené manželstvá, o ktorých sa už toho v minulosti dosť nahovorilo. Najnovšie si otvorila ústa jedna z umelcových prvých mileniek a prezradila aj intímnosti, pri čítaní ktorých sa možno budete červenať.

Hoci Tom Cruise príliš vysoký nenarástol, medzi hollywoodskymi sexsymbolmi má právom svoje miesto. Šarmu tohto umelca podľahli aj mnohé známe krásky. Za všetky možno spomenúť exmanželky Mimi Rogers, Nicole Kidman, či Katie Holmes. Skôr, než sa usmievavý fešáčik stal slávnym, zlomila mu srdce istá Diane Cox, ktorá si v rozhovore pre Daily Mail zaspomínala na vzťah s veľkou hviezdu. A nevynechala ani zopár pikantných detailov.

Diane a Tom sa zoznámili na prahu dospelosti, keď obaja s úplne inými partnermi zavítali na školský ples. Od chvíle, ako sa zbadali, nevedeli od seba odtrhnúť oči. Dvojica sa v prvý večer uspokojila len s bozkami, no ako blondínka prezradila, Tom bol v oblasti milostného života poriadne náročný. 

„Mali sme sex kedykoľvek a kdekoľvek sa dalo. Bol hrozne nadržaný. Ako Austin Powers. Ak naši neboli doma, robili sme to v otcovom aute a občas v garáži jeho rodičov,“ zaspomínala si Cox. Tiež prezradila, že Cruise ju nútil prevažne k polohe zozadu. „Môj zadok ho vraj veľmi vzrušoval,” nebránila sa detailom dnes už zrelá, 52-ročná žena. 

Pomerne šokujúce sú tiež informácie o tom, aký mal známy herec vzťah so svojimi sestrami. „Boli si až prehnane blízki. Raz mi dokonca povedal, že ho práve ony učili bozkávať sa,” prekvapila v rozhovore blondínka.  

Láska Toma a Diane trvala zhruba dva roky. Fešáčik bol prehnane majetnícky a žiarilvý. Ako sa ukázalo, právom. Blondínka ho totiž podviedla. „Zlomila som mu srdce. Mala som niečo s iným mužom a keď to Tomov kamarát zistil, hneď mu to oznámil. Ja som vtedy nahrabala posledé peniaze na taxík a išla som za ním do New Jersey, kde nakrúcal. Rozprávali sme sa a strávili sme spolu noc. Keď som sa ráno zobudila, už bol preč,” uzavrela svoje rozprávanie Diane, ktorá na vzťah s hollywoodskou hviezdou môže už len spomínať. 

Viac o téme: Tom Cruise
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu