Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Veľké gesto od ocenenej herečky: Urobila to, o čom sníva každé dievča!

Gina Rodriguez Zobraziť galériu (3)
Gina Rodriguez

LOS ANGELES - Americká herečka Gina Rodriguez darovala svoje večerné šaty fanúšičke, ktorá v nich túži absolvovať svoj stredoškolský ples. Tridsaťjedenročná rodáčka zo Chicaga tak spravila po tom, ako istá Jessica Casanova v januári prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter napísala, že by na svojom stredoškolskom plese chcela mať oblečenú róbu, v ktorej sa Rodriguez ukázala na tohtoročnom udeľovaní Zlatých glóbusov.

Hoci predstaviteľka titulnej postavy v seriáli Jane the Virgin (2014) šaty z dielne Zaca Posena nevlastní, dievčaťu ponúkla kúsok od Marka Badgleyho a Jamesa Mischku, v ktorom si z minuloročných Zlatých glóbusov odniesla trofej pre najlepšiu herečku v komediálnom seriáli. O tom, že šaty úspešne dorazili do newyorského Buffala informovala Casanova opäť prostredníctvom Twitteru, na čo zareagovala aj samotná herečka. "Páčia sa ti? Je to také vzrušujúce! Keď už budú hotové úpravy a nadíde plesový večer, uvidím ťa v nich!," napísala. 

Gina Rodriguez sa objavila aj v ďalších televíznych projektoch ako Nulová šanca (2008 - 2009), Bostonské vraždy (2010), Happy Endings, známom aj ako Šťastní až do smrti (2011 - 2013), či Drsný šerif (2012). Najviac sa však do povedomia verejnosti zapísala účinkovaním v spomínanom seriáli Jane the Virgin (2014). Okrem toho si zahrala v snímkach Naša rodinná svadba (2010), Tanec v srdci (2011), Filly Brown (2012) alebo Wild in Blue (2014). 

Viac o téme: Gina Rodriguez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu