Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kultový seriál sa vracia: Aha, kto stvárni nového MacGyvera!

Legendárneho MacGyvera zbožňovali aj muži, aj ženy. Zobraziť galériu (9)
Legendárneho MacGyvera zbožňovali aj muži, aj ženy. (Zdroj: Paramount Television)

LOS ANGELES - Keď sa povie MacGyver, hádam každý vie, o kom je reč. Agent so superschopnosťami si od konca 80. rokov získal množstvo fanúšikov po celom svete. Ústrednú postavu stvárnil v legendárnom seriáli herec Richard Dean Anderson (66), z ktorého je dnes šedivý pribratý šesťdesiatnik Tvorcovia nového spracovania preto pochopiteľne zalovili v mladších vodách. Ich výber padol na blonďáčika menom Lucas Till (25). Čo na neho hovoríte?!

Poznajú ho hádam všetci! Reč je o superagentovi MacGyverovi, ktorý s pomocou vreckového nožíka dokázal aj nemožné. Chlapi obdivovali jeho šikovnosť, ženy boli namäkko z charizmy herca Richarda Deana Anderson, ktorý policajného špióna stvárňoval od roku 1985 do roku 1992. 


Kedysi ho všetci milovali, dnes ho nespoznáte! Viete, kto je ten tučný dedo s fúzami?


V poslednej dobe sa rozmáha trend nakrúcať rebooty kultových seriálov. Pracuje sa napríklad na Hriešnom tanci a Vinnetuovi, Pobrežná hliadka sa dočká filmového spracovania. Televízna stanica CBS sa rozhodla mladším ročníkom priblížiť aj príbehy MacGyvera. 

V týchto dňoch tvorcovia prezradili meno herca, ktorý sa nanovo zhostí úlohy agenta. Ich voľba padla na rodáka z Texasu Lucasa Tilla. Ten stál pred kamerami prvýkrát ako desaťročný. Účinkoval najskôr v reklamách. Jeho prvým väčším filmom bola dráma Walk The Line. Objavil sa aj v seriáloch Dr.House a Hannah Montana, filmoch X-Men, či Pestúnka v akcii. 

Lucas Till bude novým MacGyverom.
Zobraziť galériu (9)
Lucas Till bude novým MacGyverom.  (Zdroj: Instagram)

Lucas Till má za sebou viacero hereckých skúseností. Tínedžerky ho poznajú zo seriálu Hannah Montana, objavil sa napríklad aj vo filme X-Men.
Zobraziť galériu (9)
Lucas Till má za sebou viacero hereckých skúseností. Tínedžerky ho poznajú zo seriálu Hannah Montana, objavil sa napríklad aj vo filme X-Men.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: MacGyverLucas TillRichard Dean Andersonše
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu