Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šialené! Sexbomba z Nemecka má bradavky, aké ste ešte URČITE nevideli

Micaela Schäfer Zobraziť galériu (6)
Micaela Schäfer (Zdroj: profimedia.sk)

BERLÍN - Stále dokáže prekvapiť! Micaela Schäfer (31) je dobre známa mnohým čitateľom topiek. O tejto atrakcii spred Brandenburskej brány sme vás už viackrát informovali. Silikónka, ktorá sa vraj živí ako modelka a DJ-ka, totiž pred najznámejšou pamiatkou Nemecka pravidelne pózuje nahá. Jej najnovšie, zrejme veľkonočné, fotky však budú o dosť iné. Pozrite, ako dnes vyzerajú bradavky tejto červenovlásky!

Nahé telo Micaely Schäfer je dobre známe nielen všetkým Nemcom, ale aj za hranicami modelkinej rodnej krajiny. Človek by si preto povedal, že ho v prípade tejto silikónky už nič neprekvapí. Opak je však pravdou. Aktuálne červenovlasá sexica si totiž dala skrášliť bradavky. 

Pírsing v týchto partiách nie je žiadnou novinkou. Pýšia sa ním napríklad Rihanna, sestry Kendall a Kylie Jenner, speváčki Pink, Christina Aguilera, herečka Rooney Mara, či jej kolega Neil Patrick Harris. Sexbomba z Nemecka sa však rozhodla pre iný typ "ozdoby".

Čerešničkou na Micaeliných silikónoch sú srdiečka. „Čo hovoríte na moje tetovanie? Som prvým prominentom z Nemecka, ktorý má potetované bradavky. Ďakujem za skvele odvedenú prácu. Stálo to ozaj za to,” vyjadrila sa na facebooku sexica, ktorá si na túto procedúru prizvala aj médiá. Aké prekvapivé...

Micaela Schäfer si dala upraviť svoje bradavky tak, aby vyzerali ako srdiečka.
Zobraziť galériu (6)
Micaela Schäfer si dala upraviť svoje bradavky tak, aby vyzerali ako srdiečka.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Micaela Schäfer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu