Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Skutočná panička (52) žúrovala bez podprsenky, jej sexi dcéra... To je záclona?!

Yolanda Foster a jej dcéra Gigi vedia narobiť rozruch. Zobraziť galériu (14)
Yolanda Foster a jej dcéra Gigi vedia narobiť rozruch. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Sexepíl sa v ich rodine dedí! Viaceré známe tváre sa v nedeľu večer zišli na podujatí Daily Front Row's Fashion Los Angeles Awards, kde nebola núdza o šarmantné a odvážne ženy. Azda najviac pozornosti na seba strhla modelka Gigi Hadid (20), ktorá sa na červenom koberci predviedla v róbe pripomínajúcej záclonu. Jej o 32 rokov staršia mamina Yolanda Foster bola ale tiež dosť provokatívna. Pod obyčajným čiernym topom bola totiž bez podprsenky.

Kardashianky nie sú jediné sestry, o ktorých sa aktuálne v šoubiznise hovorí. Stále viac pozornosti sa totiž dostáva aj dcéram bývalej modelky Yolandy Foster a pracháča Mohameda Hadida - Gigi a Belle. Obe slečinky sa rozhodli kráčať v maminých šľapajách a prvá spomínaná má dokonca našlipnuté na to, aby ju prekonala.


Pozrite si tiež: Známe sestry nemajú hanbu: Jedna so zarezanými gaťkami, druhá úplne nahá!


Okrem toho, že sa blondínka pravidelne objavuje na stránkach vychytených magazínov, bola v roku 2015 súčasťou slávneho Pirelli kalendára, pózovala tiež pre Sports Illustrated a od decembra je jedným z anjelikov Victoria´s Secret. Tromfami sa môźe pochváliť aj čo sa súkromia týka. Na zozname jej frajerov sú mená ako Cody Simpson, Joe Jonas, či Zayn Malik, ktoré obdivne šepkajú mnohé tínedžerky.    

Nečudo, že Gigi mládencom poplietla hlavu. Táto slečinka má totiž sexepílu na rozdávanie. Potvrdzuje to pri každej príležitosti a nedeľná akcia nebola výnimkou. Blondínka zavítala na červený koberec v odvážnej kreácii, ktorá toho z jej dokonalého tela dosť odhaľovala. 

Zvádzať opačné pohlavie sa zachcelo aj jej mame Yolande. Tá síce na prvý pohľad nepôsobila nijako dráždivo. Keď sa však pohľady prítomných upriamili na jej hrudník, viacerým padla sánka. Šmrncovná päťdesiatnička si to totiž do spoločnosti namierila bez podprsenky. Odvážna, čo?! 

Yolande Foster sa pod čiernym topom črtali bradavky. Provokatívny outfit mala na sebe aj jej dcéra Gigi.
Zobraziť galériu (14)
Yolande Foster sa pod čiernym topom črtali bradavky. Provokatívny outfit mala na sebe aj jej dcéra Gigi.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Gigi HadidYolanda Foster
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu