Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Charlie Sheen žiada o zníženie alimentov: Zo sumy, ktorú platí, sa vám zatočí hlava!

Charlie Sheen Zobraziť galériu (6)
Charlie Sheen (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Americký herec Charlie Sheen požiadal súd o zníženie alimentov, ktoré má vyplácať svojej bývalej manželke Denise Richards na ich dcéry Sam a Lolu Rose.

Spravil tak necelé dva týždne po tom, ako rovnakú žiadosť podal aj v súvislosti s výživným na synov Boba a Maxa, ktorých má s ďalšou exmanželkou Brooke Mueller.

Päťdesiatročný predstaviteľ Charlieho Harpera zo seriálu Dva a pol chlapa (2003 - 2015), ktorý v súčasnosti prispieva na svoje deti sumou 55-tisíc dolárov (v prepočte približne 49 500 eur) mesačne, svoju žiadosť zdôvodnil znížením príjmov a tiež vysokými nákladmi na zdravotnú starostlivosť spojenú s liečbou HIV. Herec tvrdí, že jeho mesačné príjmy sa znížili z niekdajších 613-tisíc dolárov na súčasných 87 384 dolárov (takmer 79-tisíc eur). Sheen už minulý mesiac v programe The Dr. Oz Show prezradil, že plánuje pozmeniť zmluvy o alimentoch s oboma spomínanými exmanželkami. "Na tej sume sme sa dohodli už veľmi dávno. Vtedy som mal skvelú prácu a všetci sme žili veľkolepo. Ale to nie je prípad dneška, čo však nemení nič na tom, že sa odo mňa stále očakáva, že budem vyplácať sumy v takých výškach," uviedol. 

Charlie Sheen, vlastným menom Carlos Irwin Estévez, je známy predovšetkým ako predstaviteľ spomínaného sukničkára a starého mládenca Charlieho Harpera zo seriálu Dva a pol chlapa, v ktorom účinkoval v rokoch 2003 až 2011. V čase nakrúcania bol najlepšie plateným televíznym hercom na svete a za svoj výkon získal štyri nominácie na ceny Primetime Emmy a dve na Zlatý glóbus. Sheen si okrem toho zahral aj v snímkach ako Čata (1986), Wall Street (1987), Mladé pušky (1988), Prvá liga (1989), Horúce strely (1991), Horúce strely 2 (1993), Traja mušketieri (1993), V koži Johna Malkovicha (1999), Scary Movie 3 (2003) či Scary Movie 5 (2013). 

Viac o téme: Charlie Sheen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu