Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

To je ale náhodička! Kočka z reality šou prišla o bikiny... Rovno pred paparazzmi!

Sundy Carter spadol vrchný diel bikín práve vo chvíli, keď ju fotili paparazzi. Zobraziť galériu (9)
Sundy Carter spadol vrchný diel bikín práve vo chvíli, keď ju fotili paparazzi. (Zdroj: profimedia.sk, Instagram)

MALIBU - Kvôli piatim minútam slávy urobia všetko! Reč je o céčkových celebritách, ktoré sa zviditeľnili účinkovaním v nejakej televíznej šou. Stredobodom pozornosti sú len chvíľu a keď zhasnú kamery, často po nich ani len pes neštekne. Ženy z radov týchto "hviezd" sa usilujú zaujať nahým telom a (ne)chcenými odhaleniami. Sundy Carter, ktorú nedávno na pláži zradili bikiny, je toho dôkazom.

Ups! Sundy Carter síce nepatrí medzi veľké hviezdy, no paparazzom je celkom známa. Pomohlo jej k tomu účinkovanie vo viacerých reality šou, vrátane projektov Basketbal Wives LA a Marriage Boot Camp. Okrem toho sa zviditeľnila mileneckým románikom so ženatým hráčom basketbalu - Larry Hughesom, s ktorým má dcéru. 

Podobne, ako väčšina televíznych celebrít, aj tmavovláska využíva každú príležitosť na to, aby sa zviditeľnila. Nedávno si užívala chvíle oddychu na pláži v Malibu, kde sa to stále hemží bulvárnymi fotografmi. Tým sa podaril celkom slušný úlovok. Keď totiž namierili svoje objektívy na Sundy, vrchný diel bikín sa jej akoby zázrakom uvoľnil a vypadli jej z neho celkom nahé prsia. 

Sundy Carter vie ako narobiť rozruch. Nedávno ju počas šantenia vo vlnách zradili bikiny a bulvárnym fotografom ukázala nahé prsia.
Zobraziť galériu (9)
Sundy Carter vie ako narobiť rozruch. Nedávno ju počas šantenia vo vlnách zradili bikiny a bulvárnym fotografom ukázala nahé prsia.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Sundy Carter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu