Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Toto že je seriálová sexica? Veď ju tromfli aj škaredé kamošky!

Melissa Rauch (vľavo) bola ako hlavná hviezda premiéry patrične vyparádená. Záležať si dala aj jej kolegyňa Mayim Bialik (vpravo). Kaley Cuoco (v strede) sa v zrkadle asi ani nevidela. Zobraziť galériu (11)
Melissa Rauch (vľavo) bola ako hlavná hviezda premiéry patrične vyparádená. Záležať si dala aj jej kolegyňa Mayim Bialik (vpravo). Kaley Cuoco (v strede) sa v zrkadle asi ani nevidela. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Na toto nie sme zvyknutí! Kaley Cuoco (30) je verejnosti známa najmä vďaka účinkovaniu v obľúbenom počine Teória veľkého tresku. V ňom stvárňuje sexi kočku Penny, ktorú by chcel sa susedku hádam každý chlap. No kým v seriáli je blondínka vykreslená ako fešanda, v súkromí tomu nie je vždy tak. Potvrdzujú to fotky z pondelkovej premiéry, kde herečka vyzerala po boku vyparádených kolegýň ako šedá myš.

Seriál Téoria veľkého tresku sa teší mimoriadnej obľube a je dobre známy aj medzi slovenskými divákmi. Najatraktívnejšou osobou je v ňom blondínka Penny, ktorá sa kamaráti s Bernadette a Amy. Tie oveľa viac ako ich zovňajšok zaujíma veda a nedá sa povedať, že sú vnímané ako krásavice. 


Mohlo by vás zaujímať: Čudákov z najlepšieho seriálu by ste nespoznali: Pozrite, ako vyzerajú mimo kamier!


Nečudo, že fotografie z pondelkovej premiéry komédie The Bronze, prekvapia mnohých seriálových fanúšikov. V spomínanom počine stvárnila ústrednú postavu Melissa Rauch, ktorá sa na červenom koberci predviedla v modrých minišatách a s dokonalým mejkapom. Vyparádená bola i jej kolegyňa Mayim Bialik, ktorá vyzerá bez dioptrických okuliarov a babičkovských svetríkov ako úplne iná žena. 

Veľkým sklamaním však boli outfit a vizáž naväčšej seriálovej kočky Penny. Jej predstaviteľka Kaley Cuoco pôsobila dojmom, akoby si na premiéru odbehla z hodiny jógy. Neumyté vlasy, minimum mejkapu a zahalená od hlavy po päty. Nuž, na obrazovkách ju takto často nevidíme...  

Kaley Cuoco ako sexica Penny v seriáli Teória veľkého tresku.
Zobraziť galériu (11)
Kaley Cuoco ako sexica Penny v seriáli Teória veľkého tresku.  (Zdroj: cbs)

Kaley Cuoco pôsobila na premiére dojmom, akoby úprave zovńajšku venovala len pár minút. Zbytočné starosti si nerobila ani s outfitom.
Zobraziť galériu (11)
Kaley Cuoco pôsobila na premiére dojmom, akoby úprave zovńajšku venovala len pár minút. Zbytočné starosti si nerobila ani s outfitom.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Kaley CuocoMayim BialikTeória veľkého treskuMelissa RauchThe Big Bang Theory
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu