Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Dr. House by onemel: Seriálová lekárka bez hanby ukázala prsia!

Hugh Laurie a Olivia Wilde sa stretli počas nakrúcania seriálu Dr. House. Zobraziť galériu (10)
Hugh Laurie a Olivia Wilde sa stretli počas nakrúcania seriálu Dr. House. (Zdroj: nbc)

LOS ANGELES - Nemá problém! Hoci je Olivia Wilde (31) spájaná najmä s počinom Dr. House, na konte má účinkovanie v mnohých ďalších filmoch a seriáloch. Najnovšie sa sympatická herečka objavuje v na obrazovkách televíze HBO s názvom Vinyl, kde sa hneď v úvodných častiach pochválila nahým telom.

Olivia Wilde patrí medzi najsexi hviezdy súčasnosti a pravidelne sa objavuje v rebríčkoch najpríťalivejších žien sveta. Býva zvykom, že brunetka je ozdobou každej spoločenskej udalosti a svoj sexepíl predvádza mladá mamička aj pred objektívmi fotografov i kamerami. 

Televízna stanica HBO začala pred pár dňami vysielať seriál Vinyl, ktorého dej sa odohráva v 70. rokoch plných sexu, drog a rock´n´rollu. V spomínanom počine, účinkuje tiež herečka Olivia Wilde, ktorej tvorcovia dopriali aj posteľné scény.  

Atraktívna brunetka sa v rozhovoroch netajila tým, že účinkovanie v spomínanom seriáli takmer odmietla. „Keď sa mi ozvali, bola som nadšená a hneď som chcela vedieť o akú rolu ide. Povedali mi - žena ústrednej postavy. Na to som reagovala, že pokiaľ odo mňa chcú, aby som hrala utrápenú domácu paničku, tak musia ísť za niekým iným. Reakciou bol smiech a uistenie, že ide ozaj o fascinujúcu úlohu,” povedala pre The Guardian herečka.

Prečítajte si: Sex, drogy a tvrdý biznis: Seriál Vinyl pozýva do zákulisia v ére rock'n'rollu

Olivia Wilde a Bobby Cannavale stvárňujú v seriáli Vinyl manželov. Tvorcovia im dopriali aj milostné scény.
Zobraziť galériu (10)
Olivia Wilde a Bobby Cannavale stvárňujú v seriáli Vinyl manželov. Tvorcovia im dopriali aj milostné scény.  (Zdroj: profimedia.sk)

Olivia Wilde nemá s nahotou žiaden problém. Zábery zo seriálu Vinyl sú toho dôkazom.
Zobraziť galériu (10)
Olivia Wilde nemá s nahotou žiaden problém. Zábery zo seriálu Vinyl sú toho dôkazom.  (Zdroj: profimedia.sk)

Olivia Wilde nie je žiadna hanblivka. V minulosti sa už viackrát vyzliekla pred kamerami, pózovala tiež pre rôzne magazíny.
Zobraziť galériu (10)
Olivia Wilde nie je žiadna hanblivka. V minulosti sa už viackrát vyzliekla pred kamerami, pózovala tiež pre rôzne magazíny.

Viac o téme: Olivia WildeDr. HouseVinyl
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu