Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Známeho herca zmenili roky na nepoznanie: Prezrádzajú ho už len oči!

Viete, na koho sa pozeráte?! Zobraziť galériu (10)
Viete, na koho sa pozeráte?! (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Staroba neobchádza nikoho, výnimkou nie sú ani hollywoodske hviezdy. Zo šarmantných krások sú dnes plastikami poznačené kreatúry, niekdajší lámači ženských sŕdc sa zmenili na šedivých a bradatých deduškov. Kilá, vrásky a šediny pribudli aj oscarovému hercovi, ktorý je na tejto fotografii. Skúste sa mu pozrieť do očí a možno vám jeho meno hneď napadne.

Ak sa vám pri pohľade na tohto pána vybavili v hlave filmy ako Jeho foter, to je lotor!, Smrtiaca epidémia, Spáči, Rain Man, Kramerová vs. Kramer, či Absolvent, ste na správnej adrese. Bradatý deduško v okuliaroch je totiž herec Dustin Hoffman, ktorý je so spomínanými počinami neodmysliteľne spätý. 

Držiteľ dvoch Oscarov a mnohých ďalších významných ocenení má dnes 78 rokov a za sebou aj úspešný boj s rakovinou. Zákernú chorobu zachytili lekári, našťastie, v počiatočnom štádiu. Dustin má svoj vek a v spoločnosti sa ukazuje len sporadicky. Je možné ho stretnúť napríklad na basketbalových zápasoch. 

V týchto dňoch zavítal herec aj na slávnostné otvorenie nového newyorského kino centra. Spoločosť mu robil syn Jake, ktorý by rád kráčal v otcových šľapajách.   

Zostarnutý Dustin Hoffman (vľavo) sa vždy rád a ochotne vyfotí s fanúšikmi.
Zobraziť galériu (10)
Zostarnutý Dustin Hoffman (vľavo) sa vždy rád a ochotne vyfotí s fanúšikmi.  (Zdroj: SITA)

Dustin Hoffman ako svojský otec Grega Jebala (Ben Stiller) vo filme Jeho foter, to je loter!
Zobraziť galériu (10)
Dustin Hoffman ako svojský otec Grega Jebala (Ben Stiller) vo filme Jeho foter, to je loter!  (Zdroj: Universal pictures)

Takto vyzeral Dustin Hoffman v začiatkoch svojej kariéry, keď mal 30 rokov. Záber pochádza z filmu Absolvent.
Zobraziť galériu (10)
Takto vyzeral Dustin Hoffman v začiatkoch svojej kariéry, keď mal 30 rokov. Záber pochádza z filmu Absolvent.  (Zdroj: United Artist)

Viac o téme: Dustin Hoffman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu