Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pravú blondínku načapali na dovolenke: Šup s ňou do Baywatchu!

Reese Witherspoon sa v nedeľu zabávala na Oscaroch, o pár hodín na to sa už vyhrievala v Mexiku. Zobraziť galériu (7)
Reese Witherspoon sa v nedeľu zabávala na Oscaroch, o pár hodín na to sa už vyhrievala v Mexiku. (Zdroj: Sita, Profimedia.sk)

CABO SAN LUCAS - Z honosnej róby do červených plaviek! Herečka Reese Witherspoon (39), známa tiež ako pravá blondínka, sa ešte v nedeľu večer zabávala na odovzdávaní Oscarov. O pár hodín na to sa už vyhrievala na slniečku. V utorok ju totiž paparazzi stretli na pláži obľúbenej mexickej destinácie, kde pôsobila dojmom, akoby nakrúcala legendárny Baywatch. Aha, ako sa prsila!

Reese Witherspoon má medzi hereckou smotánkou svoje miesto, a tak na nedeľňajšom odovzdávaní Oscarov nemohla chýbať. Po červenom koberci sa prešla v róbe z dielne Oscara De La Rentu a ozdobená šperkami v hodnote milión dolárov. A hoci si pravá blondínka nablýskaný večer užívala, myšlienky jej občas ubehli iným smerom. 

Herečka sa totiž pár hodín po slávnostnom podujatí presunula do slnečného Mexika, kde si v letovisku Cabo San Lucas užívala chvíle oddychu a sladkého ničnerobenia. Po pláži sa premávala nahodená v červených plavkách, vďaka ktorým pripomínala sexi záchranárky z počinu Baywatch. V týchto dňoch sa nakrúca film inšpirovaný kultovým seriálom a niet pochýb, že by doň Reese hravo zapadla.


Mohlo by vás zaujímať: Legendárny Baywatch je späť: Pamelu nahradila táto blonďavá mašina!


Blondínka oslávi o pár dní okrúhlu štyridsiatku, no stále sa môže pochváliť mladistvým zovňajškom. Vďaka nemu na svoj vek nevyzerá. Na zahodenie nie je ani herečkina postavička. Čo vy na to?

Reese Witherspoon pripomínala v červených plavkách záchranárku zo seriálu Baywatch.
Zobraziť galériu (7)
Reese Witherspoon pripomínala v červených plavkách záchranárku zo seriálu Baywatch.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: BaywatchReese WitherspoonPravá blondínka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu