Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Hriešna párty po Oscaroch: »Nahé« hviezdy a na každom kroku vyvalené prsia!

Tieto krásky jednoznačne patrili k najdráždivejšie oblečeným dámam hviezdneho večera. Zobraziť galériu (35)
Tieto krásky jednoznačne patrili k najdráždivejšie oblečeným dámam hviezdneho večera. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Bielizeň ostala doma! Šoubiznis je plný krásnych a šarmantných žien. Nečudo, že na párty po odovzdávaní Oscarov bola vysoká koncentrácia sexepílu. Známe dámy totiž prevetrali outfity, z ktorých sa musela prítomným pánom zatočiť hlava. Ručíme za to, že pri prezeraní fotiek bude aj vám poriadne horúco.

Odovzdávanie Oscarov nepochybne patrí medzi top podujatia roka. Akcia je ostro sledovaná nielen kvôli menám víťazov, ale tiež preto, lebo verejnosť zaujímajú outfity, v ktorých sa hviezdy na červenom koberci predvedú. Ani tento rok nebola núdza o zaujímavé módne kreácie a nádherné róby. 


Top stylingy z oscarovej noci: Charlize Theron ako bohyňa, Olivia Wilde prekvapila výberom šiat


Súčasťou oscarového večera je tiež párty. Tá tohtoročná by pokojne mohla mať prívlastok hriešna. Známe herečky, modelky a speváčky akoby súperili o to, ktorá na seba strhne najviac pozornosti. Skupinka prominentných žien sa počas noci neprezliekla. Spomenúť možno speváčku Lady Gaga, herečky Charlize Theron, Margot Robbie alebo Saoirse Ronan. 

Väčšina celebritných krások sa však pred fotografov postavila v iných outfitoch, ktoré toho v mnohých prípadoch viac odhaľovali, ako zakrývali. K najsexi hviezdam žúru možno pokojne zaradiť modelky Mirandu Kerr, Emily Ratajkowski a Ashley Graham. Z herečiek najviac pozornosti pútali Diane Kruger a Lily Collins. 

FOTOGALÉRIU z párty nájdete TU.  


Pozrite si tiež: 


Viac o téme: Oscary88th Academy Awards
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu