Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

TOPky z Oscarov 2016: Súkromné FOTO hviezd, strápnené herečky a ďalšie pikošky!

Aj takéto boli tohtoročné Oscary. Zobraziť galériu (15)
Aj takéto boli tohtoročné Oscary. (Zdroj: SITA, Instagram)

LOS ANGELES - A je to za nami! Udeľovanie cien americkej Akadémie filmových umení a vied patrí k najsledovanejším podujatím roka. 88. ročník Oscarov je výnimočný najmä preto, že sošku konečne získal aj herec Leonardo DiCaprio (41). Čo všetko nás ešte počas včerajšieho výnimočného večera zaujalo?


KOMPLETNÝ ZOZNAM OCENENÝCH NÁJDETE TU!


Mnohé hviezdy sú aktívne na sociálnych sieťach. Speváčka Lady Gaga, herečka Kate Hudson a jej kolega Taye Diggs sa s fanúšikmi podelili aj o fotky z ich príprav na veľkolepú akciu.
Zobraziť galériu (15)
Mnohé hviezdy sú aktívne na sociálnych sieťach. Speváčka Lady Gaga, herečka Kate Hudson a jej kolega Taye Diggs sa s fanúšikmi podelili aj o fotky z ich príprav na veľkolepú akciu.  (Zdroj: SITA)

Na červenom koberci nechýbali ani tento rok celebritné brušká. Pýšili sa nimi modelka Chrissy Teigen, herečka Emily Blunt a manželka herca Eddieho Redmayne - Hannah.
Zobraziť galériu (15)
Na červenom koberci nechýbali ani tento rok celebritné brušká. Pýšili sa nimi modelka Chrissy Teigen, herečka Emily Blunt a manželka herca Eddieho Redmayne - Hannah.  (Zdroj: SITA)

Charlize Theron sa s červeným kobercom dokonale zladila. Pred fotografmi sa predviedla v odvážnej róbe s hlbokým výstrihom a odhaleným chrbtom.
Zobraziť galériu (15)
Charlize Theron sa s červeným kobercom dokonale zladila. Pred fotografmi sa predviedla v odvážnej róbe s hlbokým výstrihom a odhaleným chrbtom.  (Zdroj: SITA)

Rachel McAdams spredu až tak hriešne nevyzerala. Keď sa však otočila, to už bola iná káva.
Zobraziť galériu (15)
Rachel McAdams spredu až tak hriešne nevyzerala. Keď sa však otočila, to už bola iná káva.  (Zdroj: SITA)

Jeden z najodvážnejších a najzaujímavejších modelov predviedla herečka Olivia Wilde.
Zobraziť galériu (15)
Jeden z najodvážnejších a najzaujímavejších modelov predviedla herečka Olivia Wilde.  (Zdroj: SITA)

Mladé, krásne a talentované. Také sú herečky Margot Robbie, Jennifer Lawrence (tá tentokrát vôbec nespadla :) a Saoirse Ronan, ktoré predviedli tie najvydarenejšie stylingy.
Zobraziť galériu (15)
Mladé, krásne a talentované. Také sú herečky Margot Robbie, Jennifer Lawrence (tá tentokrát vôbec nespadla :) a Saoirse Ronan, ktoré predviedli tie najvydarenejšie stylingy.  (Zdroj: SITA)

Žena je pre muža tou najkrajšou ozdobou. Partnerky hercov Marka Ruffala, Sylvetra Stalloneho a Toma Hardyho sú toho dôkazom.
Zobraziť galériu (15)
Žena je pre muža tou najkrajšou ozdobou. Partnerky hercov Marka Ruffala, Sylvetra Stalloneho a Toma Hardyho sú toho dôkazom.  (Zdroj: SITA)

Modelka Heidi Klum schytala za výber róby kritiku. Na sociálnych sieťach sa objavili aj takéto koláže.
Zobraziť galériu (15)
Modelka Heidi Klum schytala za výber róby kritiku. Na sociálnych sieťach sa objavili aj takéto koláže.  (Zdroj: SITA, Instagram)

Krásna herečka Alicia Vikander si domov odniesla zlatú sošku. Pri výbere outfitu akoby sa inšpirovala u jednej z Disneyho princezien.
Zobraziť galériu (15)
Krásna herečka Alicia Vikander si domov odniesla zlatú sošku. Pri výbere outfitu akoby sa inšpirovala u jednej z Disneyho princezien.  (Zdroj: SITA, Instagram)

Kate Winslet dokazuje, že starne do krásy. Tentokrát však výberom róby šliapla vedľa. Na sociálnych sieťach ju hneď začali komentovať, že bola oblečená ako vo vreci na odpadky.
Zobraziť galériu (15)
Kate Winslet dokazuje, že starne do krásy. Tentokrát však výberom róby šliapla vedľa. Na sociálnych sieťach ju hneď začali komentovať, že bola oblečená ako vo vreci na odpadky.  (Zdroj: SITA, Instagram)

Sacha Baron Cohen je na červenom koberci zväčša za čudáka a do spoločnosti chodí v prevlekoch svojich filmových postáv. Teraz prekvapil a viacerí mali problém ho spoznať. Ešte šťastie, že mal po svojom boku manželku Islu Fischer. Na pódiu sa neskôr objavil prezlečený za Ali G-ho.
Zobraziť galériu (15)
Sacha Baron Cohen je na červenom koberci zväčša za čudáka a do spoločnosti chodí v prevlekoch svojich filmových postáv. Teraz prekvapil a viacerí mali problém ho spoznať. Ešte šťastie, že mal po svojom boku manželku Islu Fischer. Na pódiu sa neskôr objavil prezlečený za Ali G-ho.  (Zdroj: SITA)

Hoci niektoré černošské hviezdy udeľovanie Oscarov bojkotovali, Whoopi Goldberg sa veľkolepej akcie zúčastnila. Spoločnosť jej robila dcéra, ktorá je rovnako ako jej slávna mama vyznávačkou tetovaní.
Zobraziť galériu (15)
Hoci niektoré černošské hviezdy udeľovanie Oscarov bojkotovali, Whoopi Goldberg sa veľkolepej akcie zúčastnila. Spoločnosť jej robila dcéra, ktorá je rovnako ako jej slávna mama vyznávačkou tetovaní.  (Zdroj: SITA)

Milenci z Titanicu sú aj po rokoch blízkymi priateľmi. Nečudo, že keď sa Leovi DiCapriovi KONEČNE podarilo získať Oscara, Kate Winslet sa rozplakala.
Zobraziť galériu (15)
Milenci z Titanicu sú aj po rokoch blízkymi priateľmi. Nečudo, že keď sa Leovi DiCapriovi KONEČNE podarilo získať Oscara, Kate Winslet sa rozplakala.  (Zdroj: SITA)

Herci a tvorcovia víťazného filmu Spotlight si spravili originálnu selfie na podlahe.
Zobraziť galériu (15)
Herci a tvorcovia víťazného filmu Spotlight si spravili originálnu selfie na podlahe.  (Zdroj: profimedia.sk)


Pozrite si tiež:


Viac o téme: Oscary88th Academy Awards
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu