Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hviezdy filmu Láska nebeská: Šedivý Hugh Grant má stále šmrnc, bucľatá Natalie... To musíte vidieť!

Hugh Grant a Martine McCutcheon stvárnili vo filme Láska nebeska zaľúbencov. Zobraziť galériu (10)
Hugh Grant a Martine McCutcheon stvárnili vo filme Láska nebeska zaľúbencov. (Zdroj: Universal pictures)

LONDÝN - Roky im na šarme neubrali! Hoci Hugh Grant (55) nie je prototypom krásavca, na nedostatok fanúšičok a nezáujem žien sa nemohol nikdy sťažovať. A nemení sa to ani dnes, keď je z neho zrelý päťdesiatník. Pred pár dňami sa herec ukázal v spoločnosti, kde stretol aj jednu zo svojich filmových lások - Martine McCutcheon (39). Pozrite, ako v súčasnosti sympatická tmavovláska vyzerá!

Hugh Grant má na konte účinkovanie v mnohých romantických počinoch. Spomenúť možno napríklad aj film s názvom Láska nebeská, kde stvárnil britského premiéra. Tomu padla do oka jeho sympatická asistentka Natalie s postavou typu krv a mlieko. Krásku stvárnila herečka Martine McCutcheon. 

Láska nebeská sa nakrúcala v roku 2003, keď mala herečka 26 rokov. V máji oslávi okrúhlu 40-tku, no vyzerá priam fantasticky. Dôkazom sú fotografie z tohtotýždňovej akcie, na ktorej sa Martine stretla aj s filmovým milencom Hughom Grantom. Obaja totiž prijali pozvanie od Britského filmového inštitútu, ktorý pre vybraných hostí usporiadal slávnostnú večeru. 

V rámci podujatia bol Grant ocenený trofejou BFI Fellowship. „Dopomohol britskému filmu vybojovať si svoje miesto vo svete a konkurovať Hollywoodu. Vždy dáva do hrania maximum a pri tom si zachováva ľahkosť,” povedal na margo charizmatického herca filmový producent Eric Fellner.

Hughovi gratulovala k úspechu aj Martine McCutcheon, ktorá prišla nahodená v elegantných čiernych šatách a s dokonalou vizážou. Do spoločnosti si odbehla od mamičkovských povinností. Minulý rok priviedla na svet synčeka, ktorému spoločne s manželom dali meno Rafferty. 

Hugh Grant má 55 rokov, šediny a vrásky, no aj dnes hravo očarí mnohé krásky.
Zobraziť galériu (10)
Hugh Grant má 55 rokov, šediny a vrásky, no aj dnes hravo očarí mnohé krásky.  (Zdroj: profimedia.sk)

Martine McCutcheon oslávi tento rok 40-tku. Ako vidno, o svoj zovňajšok sa stará.
Zobraziť galériu (10)
Martine McCutcheon oslávi tento rok 40-tku. Ako vidno, o svoj zovňajšok sa stará.  (Zdroj: Twitter)

Martine McCutcheon ani po rokoh nestratila nič zo svojho šarmu. Podľa niektorých fanúšikov je dokonca krajšia ako v mladosti.
Zobraziť galériu (10)
Martine McCutcheon ani po rokoh nestratila nič zo svojho šarmu. Podľa niektorých fanúšikov je dokonca krajšia ako v mladosti.  (Zdroj: Twitter)

VIDEO: Jedna z najobľúbenejších scén filmu, kde sa Hugh Grant predvedie ako tanečník. 

Hugh Grant - Láska nebeská

Viac o téme: Hugh GrantLáska nebeskáMartine McCutcheon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu