Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tento svalnáč nahradí božského Patricka Swayzeho v Hriešnom tanci: Baby, čo vy na to?!

Jennifer Grey a Patrick Swayze sú neodmysliteľnou súčasťou Hriešneho tanca. Príležitosť zažiariť dostal tentokrát aj Colt Prattes. Zobraziť galériu (10)
Jennifer Grey a Patrick Swayze sú neodmysliteľnou súčasťou Hriešneho tanca. Príležitosť zažiariť dostal tentokrát aj Colt Prattes. (Zdroj: instagram, Vestron Pictures)

LOS ANGELES - Má čo ukázať! Ako sme vás na topkách nedávno informovali, televízna stanica ABC plánuje natočiť remake kultového filmu Hriešny tanec. Sladkú Baby v legendárnom počine stvárni herečka Abigail Breslin (19). Od dnes je už známe aj meno fešáka, ktorý sa zhostí úlohy tanečného inštruktora Johnnyho. Čo myslíte, bude Colt Prattes adekvátnou náhradou za božského Patricka Swayzeho (†57)?

Film Hriešny tanec je kultovou záležitosťou a aj po rokoch má množstvo fanúšikov v rôznych vekových kategóriách. S počinom sú neodmysliteľne späté mená hercov Jennifer Grey a Patricka Swayzeho, ktorí stvárnili ústredné postavy. 


Tajomstvá Hriešneho tanca: Sex z donútenia, nenávisť na pľaci a kruté osudy hercov!


Televízna stanica ABC plánuje v týchto dňoch nakrútiť nové spracovanie filmu. Tvorcovia sľubujú fanúšikom, ze nebudú sklamaní. Pričiniť sa o to má aj autorka pôvodného scenára - Eleanor Bergstein, ktorá má byť jednou z výkonných producentiek. 

Na topkách sme vás nedávno informovali, že úlohu sladkej Baby získala 19-ročná herečka Abigail Breslin. Tá toho síce s Jennifer Grey nemá veľa spoločného, no niet pochýb, že je talentovaná. Aj napriek svojmu mladému veku bola už v minulosti nominovaná na Oscara. 


Legendárny Hriešny tanec je späť: Zoznámte sa s novou Baby!


Blondínka prežije pred kamerami románik s profesionálnym tanečníkom Coltom Prattesom. Ten je šťastne ženatý, účinkuje na newyorskom Brodwayi a v minulosti spolupracoval so speváčkou Pink. Colt je síce väčší svalnáč, akým bol kedysi Patrick Swayze, no je otázne, či sa mu podarí legendárneho herca prekonať. Viaceré fanúšičky sa totiž zhodujú, že to je nemožné. Čo vy na to? 

Patrick Swayze ako tanečný inštruktor Johnny v kultovom filme Hriešny tanec.
Zobraziť galériu (10)
Patrick Swayze ako tanečný inštruktor Johnny v kultovom filme Hriešny tanec.  (Zdroj: Vestron Pictures)

Colt Prattes skrýva pod šatami takéto svaly.
Zobraziť galériu (10)
Colt Prattes skrýva pod šatami takéto svaly.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Hriešny tanecPatrick SwayzeDirty DancingColt Prattes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu