Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Jacksonova krásna dcéra radikálne zmenila imidž: Pozrite, ako teraz vyzerá!

Paris Jackson je verejnosti známa ako dlhovlasá tmavovláska. Zobraziť galériu (8)
Paris Jackson je verejnosti známa ako dlhovlasá tmavovláska. (Zdroj: Facebook)

LOS ANGELES - Úplne iná! Z dcéry zosnulého Kráľa popu Michaela Jacksona († 50) - Paris (17) je dnes už takmer dospelá žena, ktorá vyrástla do krásy. Prenikavý pohľad a tmavá hriva tvoria zaujímavú kombináciu, čoho bola prominentná dcéra dôkazom. V týchto dňoch však podstúpila výraznú zmenu a vyzerá ako úplne iný človek. Spoznali by ste ju?!

Paris Jackson je už od malička objektom záujmu nielen bulvárnych médií, ale aj širokej verejnosti. Škandály a život celebritného dieťaťa ju dokonca dohnali k tomu, že sa v minulosti pokúsila o samovraždu. Ubehli necelé tri roky a pohľad na dcéru zosnulej hviezdy poteší nejedného fanúšika. Kráska sa konečne začala usmievať a svoj podiel na tom donedávna mal aj mladík menom Chester Castellaw. 

Začiatkom roka sa však na verejnosť dostali informácie, že sa dvojica rozišla. A zrejme aj preto zatúžila Paris po zmene imidžu. Na sociálnych sieťach sa najnovšie pochválila fotkami, na ktorých je z nej nakrátko vystrihaná blondínka. Čo poviete, pristane jej tento nový účes?  

Takto aktuálne vyzerá Paris Jackson.
Zobraziť galériu (8)
Takto aktuálne vyzerá Paris Jackson.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Michael JacksonParis Jackson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu