Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najsexi Poľka v mini bikinách: Paparazzom otrčila aj nahé prsia!

Joanna Krupa si užívala slniečko v úsporných bikinách. Neskôr zostala len v tango nohavičkách.  Zobraziť galériu (8)
Joanna Krupa si užívala slniečko v úsporných bikinách. Neskôr zostala len v tango nohavičkách. (Zdroj: profimedia.sk, Instagram)

MIAMI - Opekala ich! Modelka Joanna Krupa (36) nikdy nepatrila k hanblivkám. Napokon, jej dokonalú figúru by bola škoda neukázať. Rodáčka z Poľska si v týchto dňoch užíva chvíle oddychu a fanúšikom posiela horúce pozdravy v úsporných bikinách. Na verejnosť sa však dostali aj pikantnejšie fotky, ktoré zachytávajú blondínku hore bez. Nuž, s prítomnosťou paparazzov mohla táto kočka počítať.

Ukázala ich v plnej kráse! Hoci Joanna Krupa strávila väčšinu svojho života v Amerike, do 5 rokov žila vo Varšave, kde sa aj narodila. Vďaka tomu ju možno pokojne označiť za najsexi Poľku. Blondínka totiž pod šatami skrýva božské krivky, ktorými sa rada popýši pri každej možnej príležitosti. 

Taký moment nastal aj v uplynulých dňoch. Kráska si aktuálne užíva chvíle oddychu v slnečnom Miami. Svoje luxusné telíčko si opekala v úsporných bikinách a fotkami sa pochválila na instagrame. Zapózoval si s ňou aj jej manžel, podnikteľ Romain Zago.

Dvojica zatúžila po súkromí a leňošila na jachte. Joanna si zrejme myslela, že tam je od pohľadov zvedavcov ušetrená. Bez ostychu preto zhodila vrchný diel bikín a vystavila svoje okrúhle vnady hrejivým lúčom. Akosi však pozabudla na všade prítomných paparazzov, ktorí sa teraz môžu pochváliť skvelým úlovkom.     

Joanna Krupa si myslela, že jej nahé prsia vidí iba jej manžel. Mýlila sa...
Zobraziť galériu (8)
Joanna Krupa si myslela, že jej nahé prsia vidí iba jej manžel. Mýlila sa...  (Zdroj: profimedia.sk)

Joanna Krupa má takúto dokonalú postavičku.
Zobraziť galériu (8)
Joanna Krupa má takúto dokonalú postavičku.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Joanna Krupa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu