Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Veľká hudobná svadba amerických hviezd: Áno si povedali po 6 rokoch vzťahu!

Hayley Williams Zobraziť galériu (5)
Hayley Williams (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká speváčka Hayley Williams, známa z rockovej kapely Paramore, si v sobotu vzala za manžela gitaristu skupiny New Found Glory Chada Gilberta. Oslava sa konala v reštaurácii v Nashville.

Dvadsaťsedemročná hudobníčka zverejnila prostredníctvom služby Instagram aj niekoľko fotografií či videí, na ktorých sú novomanželia, hostia či svadobná torta. Dvojica spolu začala randiť v roku 2008 a v decembri 2014 sa zasnúbili.

Hayley Nichole Williams sa preslávila v spomínanej kapele Paramore, s ktorou vydala všetky štyri albumy: All We Know Is Falling (2005), Riot! (2007), Brand New Eyes (2009) a Paramore (2013). Medzi úspešné skladby oceňovanej formácie, ktorá má na konte okrem iného aj jednu Grammy, patria Misery Business, Decode, The Only Exception, Still Into You či Ain't It Fun. 

Tridsaťštyriročný Chad Everett Gilbert vydal s New Found Glory osem štúdioviek, vrátane zatiaľ poslednej Resurrection (2014). Okrem toho ponúkol nahrávky aj s formáciami International Superheroes of Hardcore, Shai Hulud, Hazen Street či sólovým projektom What's Eating Gilbert. Pôsobí tiež ako hudobný producent. V minulosti bola jeho manželkou Sherri DuPree zo skupiny Eisley.

Viac o téme: Hayley WilliamsChad Gilbert
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu