Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Malé Geissenky sa opičia po mame: Chudák Róóóbert!

Malé Geissenky -  Davina a Shania kopírujú svoju slávnu mamu Carmen. Zobraziť galériu (7)
Malé Geissenky - Davina a Shania kopírujú svoju slávnu mamu Carmen. (Zdroj: Facebook)

KOSTARIKA - Dokonalé kópie! Hoci si Róóóbert Geiss (51) žije sladký život milionára, mnohí chlapi by s ním vôbec nemenili. Jeho manželka Carmen (50) nielenže otravne škrieka, ale je priam posadnutá návštevami kaderníka, luxusných obchodov a svojou speváckou kariérou. Všetko navyše nasvedčuje tomu, že nároky jeho svojskej ženy sa znásobia. Dcéry pracháčov pomaličky dospievajú a ako vidno, najväčším vzorom je pre ne ich mama.

Nejeden mužský divák si pri sledovaní reality šou Geissenovci - Ťažký život milionárov povedal, že to ten Robert má naozaj náročné. Jeho žena Carmen je totiž dosť svojská a viacerí chlapi by s ňou žiť určite nedokázali. Z úst jej často vychádzajú samé "perly" a na svoju "údržbu" míňa nemalé peniaze. 

O skromnosti nemôže byť reč ani v prípade Daviny a Shanie - dcér blonďavého dua z Nemecka. Tie už od malička dostanú všetko, čo si zmyslia a ich narodeninové oslavy sú vždy prehnané. S pribúdajúcimi rokmi sa však nároky prominentných dcér budú stále viac zväčšovať. 

Dnes majú dievčence 12 a 11 rokov, no pre slávnu mamu sú už teraz celkom slušnou konkurenciou. Na spoločných fotkách o dušu špúlia pery a striedajú jednu pózu za druhou. Stále viac si dávajú záležať aj na svojich outfitoch a pôsobia dojmom, akoby už viac nechceli byť deťmi, ale skôr slečnami. Nechajme sa prekvapiť, kedy si prvýkrát ľahnú pod nôž plastického chirurga...



Viac o téme: GeissenovciCarmen GeissRobert Geiss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu