Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Táto kráska už viac nebude sama: Kylie Minogue sa zasnúbila!

Kylie Minogue so snúbencom Joshuom Sassem Zobraziť galériu (5)
Kylie Minogue so snúbencom Joshuom Sassem (Zdroj: Instagram/Joshua Sasse)

BRATISLAVA - Austrálska speváčka Kylie Minogue a jej partner a herec Joshua Sasse sa zasnúbili. Dvojica o novinke informovala prostredníctvom britského denníka The Daily Telegraph.

Štyridsaťsedemročná interpretka a 28-ročný herec sa zoznámili počas jej hosťovania v sérii Galavant (2015), v ktorej Sasse stvárňuje titulnú úlohu. Dohady o zásnubách páru sa pritom objavili už v januári. Dátum svadby dvojica neprezradila.

Kylie Minogue patrí medzi najúspešnejšie predstaviteľky popovej hudby na svete. Prvú nahrávku s názvom Kylie vydala v roku 1988, pričom doteraz ponúkla celkovo 13 štúdioviek. K jej najúspešnejším hitom patria skladby Locomotion, I Should Be So Lucky, Got to Be Certain, Wouldn't Change A Thing, Spinning Around či Can't Get You Out Of My Head.

V roku 2005 jej lekári diagnostikovali rakovinu prsníka. Po úspešnej liečbe sa už o rok vrátila na pódiá a v roku 2008 vyrazila na svetové turné. Minogue v rokoch 1986 až 1988 účinkovala v seriáli Susedia (1985).

Objavila sa tiež v snímkach Delikventi (1989), Street Fighter: Posledný boj (1994), Horúca krv (2000), Moulin Rouge (2001), Holy Motors (2012) alebo vianočnom špeciále seriálu Pán času (2005) z roku 2007 s názvom Plavba zatratených. V minulosti tvorila pár napríklad s hudobníkom Michaelom Hutchenceom, s hercom Olivierom Martinezom a neskôr s modelom Andrésom Velencosom. Joshua Sasse je okrem série Galavant známy napríklad z filmu Frankensteinova armáda (2013) či seriálu Rogue (2013). 

Viac o téme: Kylie MinogueJoshua Sasse
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu