Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Sestra slávnej modelky vystrkuje rožky: Tvár ako anjelik, no na webe poriadne dráždi!

Lottie Moss má tvár ako anjelik. Zobraziť galériu (9)
Lottie Moss má tvár ako anjelik. (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Žiadne neviniatko! Všetko nasvedčuje tomu, že Charlotte Moss (18) plánuje kráčať v šľapajách svojej nevlastnej, ale za to slávnej, sestry Kate (42). Okrem prvých modelingových skúseností na seba strháva pozornosť kontroverzným správaním a rebelantskou povahou. Naposledy upútala videom, na ktorom ukázala fanúšikom svoje prsia v rajcovnej podprsenke.

Oslávila 18-tku a pritvrdila! Na topkách sme vás už informovali o Charlotte Moss, ktorá spĺňa všetky predpoklady na to, aby bola nástupkyňou kontroverznej topmodelky Kate Moss. Obe dámy majú spoločného otca, chuť predvádzať sa a obrovskú dávku sexepílu. 

Lottie sa najnovšie prihlásila o slovo provokatívnym videom, ktoré zverejnila na snapchate. Jej krásnu tváričku si však pri jeho sledovaní všímal asi malokto. Modrooká blondínka totiž mala oblečenú len čipkovanú podprsenku, ktorá odhaľovala jej bradavky. 

Kráska si je dobre vedomá, že hanblivosť sa v modelingu nenosí. Zároveň vie, že keď chce uspieť, je potrebné, aby sa o nej hovorilo. Nechajme sa prekvapiť, s čím príde nabudúce. 

Lottie Moss sa fanúšikom ukázala v čipkovanej podprsenke.
Zobraziť galériu (9)
Lottie Moss sa fanúšikom ukázala v čipkovanej podprsenke.  (Zdroj: snapchat)

 

Viac o téme: Kate MossLottie MossCharlotte Moss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu