Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tehotná kráska ohurovala výstrihom: Takmer jej vypadli!

Chrissy Teigen Zobraziť galériu (8)
Chrissy Teigen (Zdroj: profimedia.sk, Instagram)

MIAMI - Sexi aj v tehotenstve! Chrissy Teigen (30) je jednou z tvárí plavkového magazínu Sports Illustrated a preto nemohla chýbať na nedávnom stretnutí modeliek s fanúšikmi. Tým manželka speváka Johna Legenda (37) ukázala nielen rastúce bruško, ale aj krivky v odvážnom outfite. Hlboký výstrih bol ako magnetom pre každé mužské oko a keď sa kráska nahla ponad stôl, niet pochýb, že viacerí ani nedýchali.

Nezanedbáva sa! Modelka Chrissy Teigen sa aktuálne pripravuje na úlohu mamičky. Už čoskoro svojmu manželovi, spevákovi Johnovi Legendovi porodí ich prvého spoločného potomka. Prominentná dvojica prezradila, že kráska nosí pod srdcom dievčatko. A hoci mnohé ženy zvykne tehotenstvo potrápiť, exotickej plavovlásky sa to netýka. Práve naopak. Pod vplyvom hormónov je ešte atraktívnejšia, než predtým. 

Na vlastné oči sa o tom mohli presvedčiť návštevníci akcie, ktorú usporiadal plavkový magazín Sports Illustrated. Chrissy sa tam predviedla v dvoch outfitoch a v oboch jej to mimoriadne svedčalo. Rifľové šortky odhalili jej dokonalé nohy, béžové šaty s hlbokým výstrihom zvýraznili zväčšené vnady. Tie sa kráske drali von z výstrihu a každú chvíľu hrozilo, že Teigen ukáže viac, než by chcela. Sexi odhaleniu sa však vyhla.  

Chrissy Teigen takmer vypadli prsia z výstrihu.
Zobraziť galériu (8)
Chrissy Teigen takmer vypadli prsia z výstrihu.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Sports IllustratedChrissy TeigenJohn Legend
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu