Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kráľovná obeťou svojich sluhov: Chúďa, tak zle ešte nikdy nevyzerala!

Britská kráľovná Alžbeta II. Zobraziť galériu (8)
Britská kráľovná Alžbeta II. (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Trapasy sa nevyhýbajú nikomu! Hoci kráľovná Alžbeta II. oslávi v apríli už 90. narodeniny, stále je dosť aktívna a dbá o svoj zovňajšok. V spoločnosti sa ukazuje v elegantných kostýmoch, dokonale upravená a nalíčená. Naposledy si však vizážistka britskej panovníčky poriadne zavarila. Na urodzenú tvár totiž naniesla špeciálny púder, vďaka ktorému kráľovná pôsobila dojmom, akoby sa vyváľala v múke.

Alžbeta II. je na kráľovskom tróne úctyhodných 64 rokov a aj v pokročilom veku sa teší dobrému zdraviu i kondícii. S plnením povinností jej pomáhajú potomkovia, no sama sa tiež celkom rada zúčastňuje rôznych podujatí. Nechýbala napríklad na nedávnom udeľovaní cien Gold Service, kde bývajú ocenení najlepší čašníci.

Medzi nich zavítala panovníčka v elegantnom kostýme svetlej farby. Samozrejmosťou bol typický účes, ktorému je Alžbeta II. verná už roky. Zatiaľ čo výber outfitu a úpravu vlasov zvládol tím britskej kráľovnej na jednotku, jej mejkap bol hotová pohroma.

Vizážistka totiž použila púder na prekrytie nedostatkov, ktorý na prvý pohľad nevidno. Odhalia ho až blesky fotoaparátov, s čím však profesionálka mala počítať. Alžbeta II. určite nebude nadšená z toho, že na záberoch vyzerá ako mlynárová dcéra.      

Toto je nepochybne jedna z najhorších fotografií kráľovnej Alžbety II.
Zobraziť galériu (8)
Toto je nepochybne jedna z najhorších fotografií kráľovnej Alžbety II.  (Zdroj: profimedia.sk)


Pozrite si tiež: 


Viac o téme: Elizabeth II.Alžbeta II. kráľovská rodina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu