Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Známy herec vyvetral svoju zlatokopku, ona... Išli prsia na vandrovku!

Courtney Stodden má melóny, Doug Hutchison milióny a obaja sa veľmi milujú. Zobraziť galériu (8)
Courtney Stodden má melóny, Doug Hutchison milióny a obaja sa veľmi milujú. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Akosi sa jej rozutekali! Herec Doug Hutchison (55), známy napríklad z filmu Zelená míľa, a jeho výrazne mladšia partnerka Courtney Stodden (21) tvoria jednu z najbizarneších dvojíc šoubiznisu. Nečudo, že pútajú pozornosť, kdekoľvek sa objavia. V nedeľu večer si hrdličky ruka v ruke vyšli na romantickú večeru. Blonďavá zlatokopka sa pri tej príležitosti vyobliekala do červených šiat s hlbokým výstrihom, z ktorých jej každú sekundu išli vypadnúť čudesné silikóny.

Ach tá láska! Počas uplynulej nedele si prišli na svoje všetci zaľúbenci a jedinci, ktorí uznávajú sviatok svätého Valentína. K nim očividne patria aj herec Doug Hutchison a jeho polovička Courtney Stodden, ktorá je považovaná za jednu z najznámejších zlatokopiek šoubiznisu. Svojská dvojica si vyšla na romantickú večeru a prizvala si na ňu aj bulvárnych fotografov.

Tí sa pri pohľade na blonďavú dievčinu poriadne zapotili. Courtney si totiž vyšla na rande v červených šatách, ktoré odhaľovali jej neprirodzene veľké, dosť zle urobené, silikónové prsia. Kvôli absencii podprsenky jej každé utekalo do opačnej strany a v strede hrudníka sa sexbombe vytvorila nevábna medzera. 

Romantika v luxusnej reštaurácii však nebola jediným darčekom, ktorý si Doug pre svoju lásku pripravili. Silikónka sa na instagrame pochválila aj fotkou diamantového náhrdelníka.To je láska, čo?!

Curtney Stodden sa lopty na hrudníku akosi rozkotúľali do oboch strán.
Zobraziť galériu (8)
Curtney Stodden sa lopty na hrudníku akosi rozkotúľali do oboch strán.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Doug HutchisonCourtney Stodden
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu