Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO úplne nahej hviezdnej krásky na webe: Každý môže byť jej milencom!

Emily Ratajkowski sa ukázala na webe celkom nahá. Zobraziť galériu (7)
Emily Ratajkowski sa ukázala na webe celkom nahá. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Pohľad pre bohov! Tak nejako by sa cítil každý chlap, ktorému by bolo dopriate zaspávať a prebúdzať sa po boku modelky a herečky Emily Ratajkowski (24). Keby patrila kráska k hanblivkám, muži by si museli len predstavovať, ako asi bez šiat vyzerá. Vďaka sociálnym sieťam sa však aspoň na krátku chvíľu ocitnú v jej kúpelni či spálni, kde sa tmavovláska pretŕča celkom vyzlečená.

Príroda bola k Emily Ratajkowski prehnane štedrá. Vďaka tomu sa môže pochváliť peknou tváričkou, plnými perami a prirodzene veľkými vnadami. Atraktívna tmavovláska je aj vďaka príjemnému zovňajšku úspešná v modelingu a môže sa už prezentovať aj ako herečka. 

Emily právom patrí medzi najsexi hviezdy súčasnosti. Ak by o tom niekto pochyboval, stačí sa pozrieť na jej profily na sociálnych sieťach. Tmavovláska tam naposledy zverejnila dokonca fotografie, kde pózuje tak, ako ju Boh stvoril.

Azda nikoho neprekvapí, že medzi fanúšikmi sa to stretlo s veľkým nadšením. „Zlatko, ty vieš, ako človeku spríjemniť deň. Si nádherná!” znel jeden z obdivných komentárov. Niektorí priaznivci dokonca Ratajkowski žiadajú cez internet o ruku. Čudujete sa im?!  

Ak by ste boli milencom Emily Ratajkowski, zrejme by sa vám často naskytol aj takýto pohľad.
Zobraziť galériu (7)
Ak by ste boli milencom Emily Ratajkowski, zrejme by sa vám často naskytol aj takýto pohľad.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Emily Ratajkowski
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu