Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Toto je sestra Victorie Beckham: Menej rokov aj luxusu, ani krásu do vienka nedostala!

Victoria Beckham s manželom Davidom Zobraziť galériu (6)
Victoria Beckham s manželom Davidom

LONDÝN - Jedna má všetko, druhá nič! Manželia Beckhamovci tvoria, nepochybne, jeden z najdokonalejších párov šoubiznisu. Mať za manžela fešáka Davida (40) však nie je to jediné, čo môžu iné ženy Victorii (41) závidieť. Dvojica má spolu štyri rozkošné ratolesti, tmavovláska sa uchytila ako módna návrhárka, žije si v luxuse a má množstvo fanúšikov... Jednoducho dokonalý život, o ktorom jej mladšia sestra Louise Adams (37) môže iba snívať.

Podobné, a predsa odlišné! Mať za súrodenca svetovo známu hviezdu nemusí byť vôbec príjemné. Svoje by o tom vedelo hovoriť množstvo bežných smrteľníkov, ktorí žijú v tieni slávnych bratov a sestier. 



Príkladom môže byť napríklad aj Louise Adams - mladšia sestra Victorie Beckham. Štyridsiatničky majú síce podobné črty tváre, no keďže sa tá slávnejšia o seba viac stará a podstupila aj pár skrášľujúcic zákrokov, môže sa práve ona chváliť prívlastkom - tá krajšia. 

Victorii sa darí viac aj v biznise. Po tom, čo zavesila hudobnú kariéru na klinec, začala sa venovať móde a celkom sa jej darí. Okrem luxusného butiku, kde predáva svoje modely, pýši sa aj zopár oceneniami. Louise je spolumajiteľkou iného  obchodu s oblečením. Tovar je však oveľa, oveľa lacnejší a na červenom koberci by sme kúsky z neho hľadali márne.   

Ani v súkromí to mladšia zo sestier nemá najideálnejšie. Skrachovali jej už dve manželstvá. V porovnaní s ňou má Victoria rodinku ako vystrihnutú z reklamy na šťastie.

Louise Adams sa síce na slávnu sestru ponáša, no v porovnaní s ňou má menej rokov, predáva oveľa lacnejšie oblečenie a má oveľa menej šarmu ako Victoria.
Zobraziť galériu (6)
Louise Adams sa síce na slávnu sestru ponáša, no v porovnaní s ňou má menej rokov, predáva oveľa lacnejšie oblečenie a má oveľa menej šarmu ako Victoria.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Victoria BeckhamLouise Adams
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu