Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šoubiznisove nuly v akcii: Takto vám želajú sexi Valentína!

Tieto dámy sa v šoubiznise nezviditeľnili vďaka talentu. Usilujú sa preto zaujať nahotou. Zobraziť galériu (5)
Tieto dámy sa v šoubiznise nezviditeľnili vďaka talentu. Usilujú sa preto zaujať nahotou. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Bez talentu, bez zábran! Šoubiznis je plný úspešných hviezd. O miesto v ňom sa však usilujú mnohí. Špeciálnou kategóriou sú kvázi herečky a modelky, ktoré sa snažia zaujať nahotou. Odhalené telo pretŕčajú pri každej príležitosti a inak to nie je ani dnes, na sviatok Valentína.

Phoebe Price (43) skúšala rozbehnúť hereckú kariéru v Amerike i Európe. Účinkovala však len v zopár filmoch, mihla sa tiež v seriáli Akty X. Ako profesiu si s obľubou uvádza aj, že je modelka. Napriek tomu, že ryšavé vlasy a pehy tvoria vo väčšine prípadov vydarenú a rajcovnú kombináciu, Phoebe pôsobí skôr vulgárne a lacno. Jej valentínsky pozdrav je toho dôkazom. 

Phoebe Price
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia.sk)
 

Bai Ling (49) si diváci môžu pamätať napríklad z akčnej komédie Taxi 3. Na konte má účinkovanie vo viacerých počinoch, no nedá sa hovoriť o nejakých prevratných úspechoch. Stránky médií plní skôr (ne)chcenými odhaleniami a pikantným fotkami, na ktorých predvádza svoje 50-ročné, chudučké telo. Ani ona sviatok lásky neodignorovala a priaznivcom sa ukázala náha, prikrytá len srdiečkami. 

Bai Ling
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook)
 

Micaela Schäfer (32), sexbomba z Nemecka, sa zviditeľnila ako atrakcia Brandenburskej brány. Pri každom sviatku a príležitosti sa pred známou pamiatkou pretŕča takmer nahá a tematicky upravená. Valentínsky "outfit" pozostával z červených tango nohavičiek a množstva pusiniek. A blondínka si mohla byť prvýkrát ístá, že jej všetci pozerajú do očí. 

Micaela Schäfer
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Alicia Arden (46) sa podobne, ako vyšie spomínané dámy, nemôže chváliť prevratnou kariérou. To jej však nebráni v tom, aby sa kvôli dňu všetkých zaľúbených, vyzliekla len do nohavičiek a pózovala pred objektívom fotografa. Čo hovoríte na výsledok? 

Alicia Arden
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Micaela SchäferPhoebe PriceBai Ling
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu