Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Ale, ale, to je prekvapenie! Nudná Gwyneth Paltrow otrčila zadoček

Gwyneth Paltrow nemá imidž sexice. Raz za čas však poriadne prekvapí. Zobraziť galériu (9)
Gwyneth Paltrow nemá imidž sexice. Raz za čas však poriadne prekvapí. (Zdroj: SITA)

MALIBU - Toto sa často nevidí! Herečka Gwyneth Paltrow (43) patrí nielen k nudným, ale aj k hanblivým hviezdam. Škandály ju akosi obchádzajú, nezakladá si ani na tom, aby bola vnímaná ako sexica. Skôr si buduje imidž vzornej matky a propagátorky zdravého životného štýlu. Nečudo, že keď sa na verejnosť dostali fotky jej zadočku v bikinách, viacerých to príjemne šokovalo.

Gwyneth Paltrow nepatrí medzi hollywoodske krásky, no i tak sa jej v roku 2013 podarilo stať najatraktívnejšou ženou sveta. Množstvo jedincov s rozhodnutím magazínu People nesúhlasilo a proti herečke sa vtedy zdvihla vlna kritiky. Blondínka si však nikdy nepotrpela na to, aby ju verejnosť vnímala ako veľkú zvodkyňu a provokatívnym úlohám sa zväčša vyhýbala. 

Raz za čas však dvojnásobná mamička príjemne prekvapí. V minulosti sa na červenom koberci objavila už bez nohavičiek či podprsenky a v počine Thanks For Sharing sa, pre zmenu, predviedla len v rajcovnej bielizni. 


Gwyneth Paltrow dráždi ako nikdy: V 40-tke je z nej polonahá sexi kosť!


Do kategórie dráždivých možno v herečkinom prípade zaradiť aj snímky, na ktorých pózuje v tielku a nohavičkách od bikín. Zatiaľ nevedno, pre koho sa blondínka takto odhalila, no na verejnosť sa dostali fotky, ktoré sa podarilo spraviť paparazzom. Tie zachytávajú Gwyneth s vypúleným zadočkom, ktorý na svoj vek nemá vôbec zlý. 

Partlow sa v nedávnom rozhovore pre magazín People vyznala z toho, že sa starnutia vôbec nebojí. Štyridsiatka je pre človeka akýmsi darom. Aktuálne sa cítim oveľa krajšia ako pred 10 či 20 rokmi. Vrátiť späť by som sa nechcela. V dvadsiatke som pociťovala zmätok, teraz som vďačná za to, kde som. Fyzicky síce na 25 nevyzerám, ale cítim sa fantasticky, lebo som sama sebou,” poznamenala blondínka, ktorá nedá dopustiť na pravidelný pohyb, zdravú stravu, litre vody, spánok a spoločnosť milovaných ľudí. 

Takto vyzerá zadok 43-ročnej Gwyneth Paltrow.
Zobraziť galériu (9)
Takto vyzerá zadok 43-ročnej Gwyneth Paltrow.  (Zdroj: profimedia.sk)

 

Viac o téme: Gwyneth Paltrow
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu