Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Prominentná šelmička na žúre: Šaty ledva pod zadok a na krku obojok!

Miranda Kerr ako sexi šelmička. Zobraziť galériu (10)
Miranda Kerr ako sexi šelmička. (Zdroj: Sita, Profimedia.sk)

LOS ANGELES - Waaaau! Modelka Miranda Kerr (32) má síce nevinnú dievčenskú tvár, no v skutočnosti je to poriadna šelma. Stačí jeden pohľad na brunetkine odvážne fotky a musí byť každému jasné, že v spálni s ňou určite nie je nuda. Fádne nie sú ani outfity, v ktorých sa kráska ukazuje v spoločnosti. Naposledy zaujala v kratučkých minišatách a s netradičnou ozdobou na krku.

Austrálčanka Miranda Kerr odštartovala svoju modelingovú kariéru, keď mala len 13 rokov. Na konte má množstvo úspechov a radí sa medzi najlepšie zarábajúce modelky súčasnosti. Za sebou má nevydarené manželstvo s hercom Orlandom Bloomom. Jej aktuálnym partnerom je pracháč Evan Spiegel, ktorý je od krásky o sedem rokov mladší. 


Telo hodné miliárd! Známa sexica štartuje rok 2016 kompletne nahá


Ako však Miranda nedávno pre magazín The Edit prezradila, občas má zo svojho milenca pocit, že je oveľa starší. „Má dvadsaťpäť, ale správa sa ako by mal päťdesiat. Nežúruje, nechodí do spoločnosti. Len práca a domov. Navečeríame sa a ideme skôr do postele. Ale v určitých veciach, je ako mládenec. Poviem vám, mám to najlepšie z oboch svetov,” povedala v rozhovore kráska. 

Atraktívna modelka zavítala sama aj na tohtotýždňovú prehliadku Saint Laurent. A pri pohľade na ňu sa určite zasníval nejeden chlap. Brunetka prišla oblečená v minišatách, ktoré jej ledva zakryli zadok, hlboký výstrih poodhalil obliny pŕs. Imidž divośky umocnil šperk pripomínajúci obojok a sako so zvieracou potlačou. Mladučký pracháč by si mal svoju cicu viac strážiť, čo poviete?!

Miranda Kerr má nevinnú tváričku a hriešne telo.
Zobraziť galériu (10)
Miranda Kerr má nevinnú tváričku a hriešne telo.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Miranda Kerr
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu