Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Kim Kardashian strašila v uliciach: Totálny gýč a presvitajúce prsiská!

Kim Kardashian sa objavila v uliciach a hneď bola neprehliadnuteľná. Zobraziť galériu (6)
Kim Kardashian sa objavila v uliciach a hneď bola neprehliadnuteľná. (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Je spať! Kim Kardashian (35) priviedla svojho synčeka Sainta Westa na svet začiatkom decembra. A hoci si väčšina bežných žien užíva prvé mesiace po pôrode najmä materské povinnosti, tmavovláska k nim rozhodne nepatrí. Je si totiž dobre vedomá, že v šoubiznise vládne silná konkurencia. Počas týždňa preto vytiahla zo skrine gýčový kožuch, vyrazila do ulíc a všetkým ukázala svoje bradavky.

Kim Kardashian je už dvojnásobnou matkou, no ako sa zdá, s pretŕčaním svojich vnád si nedá pokoj. Pred pár dňami brázdila prominentná tmavovláska ulice New Yorku v priesvitnom tope, pod ktorý si síce obliekla podprsenku, no tá toho veľa nezakryla. Každý z prítomných, vrátane paparazzov, tak mohol vidieť jej bradavky. 

Okoloidúci vytiahli mobilné telefóny a Kim si tiež nadšene fotili. Tmavovláska sa síce tvárila, akoby sa okolo nej nič nedialo. Niet však pochýb, že svoju chvíľku slávy si maximálne užívala. Má ale veľke šťastie, že nenatrafila na žiadného ochrancu zvierat. Toho by určite viac ako jej trčiace bradavky zaujímal kožuch, ktorý mala na sebe.  

Kim Kardashian sa vybrala do ulíc s presvitajúcimi prsiami.
Zobraziť galériu (6)
Kim Kardashian sa vybrala do ulíc s presvitajúcimi prsiami.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kim Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu