Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vážne zdravotné problémy hereckej hviezdy: Po leukémii rakovina žalúdka!

Ken Watanabe Zobraziť galériu (5)
Ken Watanabe

TOKIO - Japonský herec Ken Watanabe, ktorému pred 27-rokmi diagnostikovali akútnu myeloidnú leukémiu, dnes musí čeliť aj rakovine žalúdka. Americkému týždenníku People informáciu potvrdili jeho zástupcovia. Päťdesiatšesťročný herec sa o diagnóze dozvedel počas bežnej lekárskej prehliadky.

V súčasnosti sa nachádza v nemocnici v Japonsku, kde sa zotavuje po endoskopickej operácii. Pre zdravotné problémy musel odložiť pôsobenie v broadwayskom predstavení The King and I. "Rád by som vás požiadal o porozumenie v súvislosti s krátkym odkladom môjho účinkovania v New Yorku," uviedol herec, ktorému v roku 1989 diagnostikovali akútnu myeloidnú leukémiu.

Ken Watanabe je medzinárodne známy napríklad z filmov Posledný samuraj (2003), Gejša (2005), Batman začína (2005), Listy z Iwo Jimy (2006), Upírov pomocník (2009), Shanghai (2010), Počiatok (2010) alebo Godzilla (2014). Na konte má nominácie na Oscara, Critics Choice Award, Screen Actors Guild Award i Zlatý glóbus, ktoré mu v roku 2004 vynieslo stvárnenie Katsumota v dobrodružnej historickej dráme Posledný samuraj.

Viac o téme: Ken Watanabe
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu