Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bleskový rozchod hviezdneho páru: Pred mesiacom sa dali dokopy a... Už je koniec!

Joe Jonas Zobraziť galériu (5)
Joe Jonas (Zdroj: SITA / jan)

LOS ANGELES – Americký spevák Joe Jonas a modelka Jessica Serfaty sa rozišli. Pre americký časopis People informáciu potvrdil nemenovaný zdroj. O ich vzťahu sa pritom začalo hovoriť len minulý mesiac.

"Už sa ani nerozprávajú. Robilo sa z toho niečo, čo to nebolo," uviedol. O vzťahu 26-ročného rodáka z amerického mesta Casa Grande a bývalej súťažiacej americkej televíznej šou America's Next Top Model (2003) sa začalo hovoriť minulý mesiac, keď ich videli bozkávať sa v lyžiarskom stredisku Mammoth Lakes v Kalifornii. Zdroj magazínu People vtedy prezradil, že randia, ale nie je to nič vážne. Ich krátky románik však pravdepodobne neskončil dobre. Pre Jonasa to bol prvý vzťah po novembrovom rozchode s modelkou Gigi Hadid, ktorá momentálne randí so spevákom Zaynom Malikom.

Joseph Adam "Joe" Jonas sa preslávil pôsobením v zoskupení Jonas Brothers, ktorého členmi boli aj jeho bratia Kevin a Nick. Spolu nahrali štyri štúdiové albumy It's About Time (2006), Jonas Brothers (2007), A Little Bit Longer (2008) a Lines, Vines And Trying Times (2009). Predvlani však formácia oznámila koniec činnosti.

Joe Jonas má na konte aj sólovku Fastlife (2011). Príležitostný herec vlani v septembri oznámil založenie kapely DNCE, ktorej členmi sú bubeník Jack Lawless, basgitarista Cole Whittle a gitaristka Jin Joo. Jessica Serfaty sa preslávila účinkovaním v spomínanej šou America's Next Top Model, kde sa objavila v roku 2010. S bývalým manželom Ididiom Serfatym má jedného syna. 

Viac o téme: Joe JonasJessica Serfaty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu