Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kráľovná krásy na žúre: Špúlila pery, vetrala prsia!

Olivia Jordan Zobraziť galériu (8)
Olivia Jordan (Zdroj: SITA)

SAN FRANCISCO - Titul získala právom, čo poviete?! Najkrajšia Američanka z roku 2015 - Olivia Jordan (27) má peknú tváričku, ktorá jej zaručila triumf v súťaži krásy. Okrem toho však disponuje i dokonale tvarovaným telom a šarmom. Nečudo, že keď si blondínka počas víkendu vyrazila za zábavou oblečená v sexi šatách, išli na nej všetci chlapi oči nechať.

Amerika žila počas uplynulého víkendu podujatím Super Bowl, ktoré patrí k najsledovanejším udalostiam roka. Magazín Rolling Stone usporiadal pri tej príležitosti v sobotu párty. Zúčastnila sa jej aj aj úradujúca Miss USA - Olivia Jordan, ktorá bola stredobodom pozornosti nielen vďaka žiarivému úsmevu. 


Mohlo by vás zaujímať: Super Bowl 2016: Coldplay sa nechali prevalcovať Beyoncé aj Brunom Marsom


Očarujúca blondínka prišla na párty nahodená v poriadne dráždivom outfite. Priliehavý materiál zvýraznil Oliviine krivky, otvor v oblasti hrudníka odhalil jej dokonalé prsia. Neskôr si kráska odbehla aj na žúr časopisu Maxim, kde ju zaradili do TOP 5 najsexi žien z červeného koberca. Čuduje sa niekto?

Mimochodom, Olivia Jordan je nielen krásna, ale aj ambiciózna žena. Rada by sa uchytila aj ako herečka. Na konte už má účinkovanie v komédii Macík, v životopisnej dráme Jobs a hrala i v zopár seriáloch. 

Olivia Jordan žúrovala v šatách s otvorom v oblasti hrudníka.
Zobraziť galériu (8)
Olivia Jordan žúrovala v šatách s otvorom v oblasti hrudníka.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Olivia Jordan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu