Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Brazílska modelka zaskočila dovolenkárov: Striptíz rovno na pláži!

Barbara Nogueira nemá vôbec problém s nahotou. Zobraziť galériu (5)
Barbara Nogueira nemá vôbec problém s nahotou. (Zdroj: profimedia.sk, Instagram)

MIAMI - Bez zábran! Svet modelingu nie je nič pre hanblivky. Modelky bežne pózujú polonahé a na prehliadkových mólach často predvádzajú outfity, ktoré toho viac odhaľujú ako skrývajú. Mnohé krásky sa preto pokojne ukážu svetu v Evinom rúchu a niektoré z nich nemajú problém ani s odhaľovaním sa na verejnosti. Dôkazom je napríklad Brazílčanka Barbara Nogueira, ktorú načapali paparazzi počas toho, ako sa prezlieka rovno na pláži.

Tie Brazílčanky sú ale nehanebné! Nedávno sme vás na topkách informovali o tom, že celebritami nenávidená modelka Liziane Gutierrez prezliekacie kabínky nepotrebuje. Na pláži v Malibu sa obliekala do bikín rovno na parkovisku. S ukrývaním holého zadku a intímnych partií si pri tom nedala žiadnu námahu. 


Pozrite si tiež: Celebritami nenávidená modelka bez zábran: Úplne holá rovno na ulici!


O čosi uvedomelejšia bola jej rodáčka Barbara Nogueira. Tá však aj tak predviedla prítomným menšie erotické divadielko. Priamo na pláži totiž odhodila horný diel bikín a holé prsia vystavila všetkým na obdiv. Pohotoví paparazzi nelenili a tmavovlásku hneď vyfotili. Nohavičky si ale tmavovláska menila už za pomoci osušky.

Barbara Nogueira
Zobraziť galériu (5)

Viac o téme: Barbara Nogueira
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu