Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Nevinne pôsobiaca herečka sa predstaví ako hriešna milenka: Sexi úloha v erotickom hite!

Bella Heathcote Zobraziť galériu (5)
Bella Heathcote (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Austrálska herečka Bella Heathcote sa objaví v snímke Fifty Shades Darker. Dvadsaťosemročná rodáčka z austrálskeho mesta Melbourne sa v pokračovaní romantickej drámy Päťdesiat odtieňov sivej (2015) predstaví ako Leila, niekdajšia milenka Christiana Greya, ktorého opäť stvárni Jamie Dornan. V úlohe Anastasie Steele sa vo filme znovu objaví 26-ročná Dakota Johnson.

Kim Basinger stvárni ďalšiu Greyovu bývalú milenku Elenu Lincoln. Snímku bude režírovať James Foley, ktorý sa s Niallom Leonardom podieľa aj na scenári. Film by sa mal dostať do amerických kín 10. februára 2017. 

Šesťdesiatdvaročný Foley pritom nakrúti okrem spomínanej adaptácie knihy Päťdesiat odtieňov temnoty (2012) aj filmové spracovanie románu Päťdesiat odtieňov slobody (2012) anglickej spisovateľky E. L. James. Niall Leonard, ktorý je manželom 52-ročnej autorky, sa bude podieľať aj na scenári tretieho filmu. Snímku s názvom Fifty Shades Freed by mali v amerických kinách začať premietať 9. februára 2018. Zahrajú si v nej opäť napríklad Dornan a Johnson. 

Bella Heathcote debutovala ako herečka v horore Teritórium vraha (2008). Neskôr sa predstavila v snímkach Tichá vojna (2010), Vymedzený čas (2011), Temné tiene (2012), The Rewrite (2014) či v roku 2009 v seriáli Susedia (1985). 

Viac o téme: Fifty Shades DarkerBella Heathcote
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu