Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pravnučka Ernesta Hemingwaya pózovala pre pánsky magazín: Telo má... Jedna báseň!

Dree Hemingway má sexepílu na rozdávanie. Zobraziť galériu (8)
Dree Hemingway má sexepílu na rozdávanie. (Zdroj: Playboy, SITA)

LOS ANGELES - Zvučné meno, božské krivky! Pravnučka slávneho spisovateľa Ernesta Hemingwaya - Dree (28) nie je v šoubiznise žiadnym nováčikom. Uchytila sa ako fashion modelka, herečka a najnovšie sa dala zlákať aj na fotenie pre najznámejší pánsky magazín. A veľmi dobre urobila. Výsledok totiž naozaj stojí za to.

Magazín Playboy na svojich stránkach dlhé roky vyzliekal krásne ženy. Aj medzi svetovými hviezdami bolo množstvo takých, ktoré pred objektívom odhodili zábrany i šaty. Koncom minulého roka však tvorcovia časopisu prišli s vyhlásením, že nahé prsia a intímne partie už od nich čitatelia čakať nemajú. 

V týchto dňoch uzrelo svetlo sveta prvé číslo. Aj napriek tomu, že fotky sú menej erotické, s fantáziou mužských čitateľov i tak narobia divy. Prívlastkom marcové dievča sa momentálne môže pochváliť Dree Hemingway, ktorá pred objektívom pózovala v ľahkých šatách i nahá. 

Súčasťou najnovšieho Playboya je aj rozhovor s atraktívnou pravnučkou slávneho spisovateľa. „O rdine som ochotná hovoriť asi tak dve minúty. Moje priezvisko síce vyvoláva wau efekt, ale nehovorí to nič o tom, aká som,” poznamenala blondínka, ktorej mama Mariel je uznávanou a známou herečkou.   

Dree Hemingway pózovala pre najznámejší pánsky magazín.
Zobraziť galériu (8)
Dree Hemingway pózovala pre najznámejší pánsky magazín.  (Zdroj: playboy)

Viac o téme: Dree HemingwayErnest Hemingway
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu