Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Dievčatko z Rodiny Addamsovcov by ste dnes nespoznali: Aha, je úplne iná!

Christina Ricci ako Wednesday Addams. Zobraziť galériu (10)
Christina Ricci ako Wednesday Addams. (Zdroj: Orion Pictures Corporation)

LOS ANGELES - Herečka Christina Ricci (35) sa zviditeľnila už v útlom veku. Keď mala 11 rokov, účinkovala v kultovom filme Rodina Addamsovcov, kde stvárnila morbídnu dcéru Wednesday. Pre tú boli charakteristické tmavé vlasy, dva vrkoče a čierne oblečenie. Od nakrúcania obľúbeného počinu prešli desaťročia a zo spomínaného dievčatka vyrástla usmievavá blondínka, ktorá je očarujúca na červenom koberci, ale i v súkromí.

Príbehy rodiny Addamsovcov sa dočkali sfilmovania už v roku 1964, keď vznikol obľúbený seriál, ktorý z televíznych obrazoviek dobre pozná aj väčšina Slovákov. Pomerne veľkého úspechu sa však dočkal tiež film s rovnakým názvom, no úplne iným obsadením. Ten bol nakrútený v roku 1991 a vďaka nemu vhupla do sveta šoubiznisu i herečka Christina Ricci. Rodáčka zo Santa Monicy stvárnila v počine okaté a copaté dievčatko, ktoré sa rado hralo s gilotínou a elektrickým kreslom. 


Mohlo by vás zaujímať: Podivná rodina Addamsovcov: Natáčanie sprevádzali choroby, rebélia i žaloba


Dnes je z predstaviteľky svojskej Wednesday dospelá žena a na konte má účinkovanie v mnohých seriáloch (Ally McBealová) a filmoch (Penelope). Popri kariére si však herečka stihla tiež založiť rodinu. V októbri 2013 sa vydala a o rok neskôr priviedla na svet synčeka Freddieho. 

Premenou, pochopiteľne, prešiel aj zovňajšok známej umelkyne. Z tmavovlasého dievčatka je dnes blondína, ktorá sa veľmi rada oblieka do svetlých farieb. Niet pochýb, že tie by na seba slečna Addamsová nedala ani za svet. 

Christina Ricci plnila v minulosti stránky bulváru tiež v súvislosti s anorexiou. Pre časopis Marie Claire sa nedávno vyrozprávala aj z toho, že popularita jej nikdy nebola veľmi príjemná. „Chvíľu mi to trvalo, kým som sa s tým naučila žiť,” povedala v rozhovore blondínka. S pribúdajúcim vekom získala viacero skúseností a nadhľad. „Nie každému môže vyhovovať môj zmysel pre humor, nie každý ma musí mať rád. Nemienim sa kvôli niekomu meniť. Už som to skúšala a zistila som, že sa to jednoducho nedá,” uzavrela Christina.       

Z Christiny Ricci je dnes blondínka, ktorá sa rada oblieka do svetlých farieb.
Zobraziť galériu (10)
Z Christiny Ricci je dnes blondínka, ktorá sa rada oblieka do svetlých farieb.  (Zdroj: SITA)

Z Christiny Ricci vyrástla prirodzene pekná žena.
Zobraziť galériu (10)
Z Christiny Ricci vyrástla prirodzene pekná žena.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Christina RicciRodina Addamsovcov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu