Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Desivý pohľad na hollywoodskeho hajzla: Posadnutosť plastikami z neho urobila...

Takto vyzeral Ray Liotta, keď mal 36 rokov. Zobraziť galériu (8)
Takto vyzeral Ray Liotta, keď mal 36 rokov. (Zdroj: Warner Bros)

LOS ANGELES - ...kreatúru! Americký herec Ray Liotta (61) má na konte účinkovanie v mnohých počinoch, kde stvárňoval prevažne záporné postavy. Črty tváre a zvláštny pohľad ho k tomu predurčovali. Dnes je z umelca pán v rokoch, ktorý zubami-nechtami bojuje s blížiacou sa starobou. Na tvári má síce minimum vrások, no tiež žiadnu mimiku. V hororoch by sa celkom uchytil. Pozrite!

Ďalšia obeť! Túžba zachovať si mladistvný vzhľad dohnala k šialenostiam už mnohé hviezdy. Svoje by o tom vedeli hovoriť napríklad mama Sylvestera Stalloneho - Jackie, módna návrhárka Donatella Versace, herečka Suzanne Somers a mnohé iné dámy. Plastikových maniakov však možno nájsť i medzi známymi mužmi. 


Kedysi sexsymbol a dnes... Bože, kto je táto príšera?!


Pomerne odpudivo dnes vyzerá niekdajší sexidol Mickey Rourke, ktorému by na kastingu do hororu bol kolega Ray Liotta veľkou konkurenciou. Spomínaný herec sa totiž nedávno ukázal v spoločnosti a mnohí pri pohľade na jeho tvár nechápavo krútili hlavou. Šesťdesiatnik totiž holduje plastickým operáciam a omladzujúcim zákrokom, ktoré mu však na kráse vôbec nepridávajú. Práve naopak. 

Rayovi robila na červenom koberci spoločnosť dcéra Karsen. Tá má ambície uspieť v modelingu a šarm jej rozhodne nechýba. Za iných okolností by tak prominentného tatka zatienila. Pohľady všetkých prítomných sa však upierali skôr na neprirodzene pôsobiaceho herca.

Ray Liotta vzal do spoločnosti sympatickú dcéru Karsen. Oveľa viac pozornosti však pútal vďaka vyžehlenej tvári a chýbajúcej mimike.
Zobraziť galériu (8)
Ray Liotta vzal do spoločnosti sympatickú dcéru Karsen. Oveľa viac pozornosti však pútal vďaka vyžehlenej tvári a chýbajúcej mimike.  (Zdroj: SITA)

Ray Liotta a pokus o úsmev.
Zobraziť galériu (8)
Ray Liotta a pokus o úsmev.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Ray Liotta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu