Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hviezdny Travolta je ako voskový panák, no jeho žena... Vyzerá bo-hov-sky!

John Travolta stratil rokmi všetok sexepíl. Jeho manželka Kelly Preston je aj v zrelom veku veľká kočka. Zobraziť galériu (8)
John Travolta stratil rokmi všetok sexepíl. Jeho manželka Kelly Preston je aj v zrelom veku veľká kočka. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Zatienila ho! John Travolta (61) sa kedysi pýšil prílvastkom sexsymbol a vďaka účinkovaniu v kultovej Pomáde si získal množstvo obdivovateliek. Tie časy sú už však dávno minulosťou. Umelec totiž s pribúdajúcim vekom a počtom omladzujúcich procedúr stále viac pripomína exponát z múzea voskových figurín. Ešte šťastie, že má po svojom boku krásnu manželku Kelly Preston (53), ktorá na seba strhne všetku pozornosť, kdekoľvek sa známy pár objaví.

Počas uplynulého týždňa sa konala premiéra televízneho projektu American Crime Story. Jeho prvá séria sa zameriava na prípad herca a hráča amerického futbalu O.J.Simpsona, ktorý bol v roku 1994 obvinený z dvojnásobnej vraždy. Tento proces sprevádzala veľká publicita a hoci bol bývalý športovec oslobodený, dodnes sedí za mrežami kvôli lúpežiam a únosu. 

Jednu z ústredných postáv stvárňuje v počine aj herec John Travolta, ktorý na slávnostnom premietaní nemohol chýbať. Garde mu robila atraktívna manželka Kelly Preston. Herečka a bývalá modelka prišla nahodená v čiernych čipkovaných šatách, ktoré dokonale zvýraznili jej udržiavanú postavu. Za zmienku stojí tiež mladistvo vyzerajúca tvár zrelej päťdesiatničky. Úprimne, tipovali by ste jej správny vek?!  

John Travolta pripomína panáka z múzea voskových figurín.
Zobraziť galériu (8)
John Travolta pripomína panáka z múzea voskových figurín.  (Zdroj: SITA)

Kelly Preston vyzerá vo svojich 53 rokoch fantasticky.
Zobraziť galériu (8)
Kelly Preston vyzerá vo svojich 53 rokoch fantasticky.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: John TravoltaKelly Preston
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu