Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Blondiačik z Backstreet Boys napadol vyhadzovača: Toto je dôvod, prečo z neho chce vytĺcť prachy!

Nick Carter Zobraziť galériu (7)
Nick Carter (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Amerického speváka Nicka Cartera zažaloval vyhadzovač, ktorého člen skupiny Backstreet Boys napadol 13. januára pred barom v meste Key West na Floride. Dvadsaťjedenročný Skylar Carden v súdnych dokumentoch tvrdí, že v dôsledku napadnutia utrpel fyzickú aj psychickú ujmu. Vyhadzovač v žalobe neuviedol, aké odškodné žiada od Cartera. Jeho právnik vyhlásil, že o sume nechajú rozhodnúť porotu. Prečítajte si, čo sa vraj v osudný večer v bare stalo!

K potýčke došlo po tom, ako 35-ročný spevák a jeho kamarát Michael Rae Papayan začali byť agresívni, pretože ich barman odmietol obslúžiť, nakoľko boli už veľmi opití. Následne ich obsluha požiadala, aby podnik opustili. Keď tak odmietli spraviť, vyviedol ich von vyhadzovač, ktorého však Carter pred barom napadol, pričom ho údajne udrel aj škrtil. Na miesto preto prišla polícia, ktorá speváka aj jeho kamaráta zatkla a odviezla ich do cely predbežného zadržania. Odtiaľ ich na druhý deň prepustili po zaplatení kaucie 1500 dolárov. 

Nickolas Gene Carter pôsobí v spomínanej formácii Backstreet Boys od jej založenia v roku 1993. Vydal s ňou zatiaľ osem štúdioviek - Backstreet Boys (1996), Backstreet's Back (1997), Millennium (1999), Black & Blue (2000), Never Gone (2005), Unbreakable (2007), This Is Us (2009) a In a World Like This (2013). Na celom svete z nich predali viac ako 130 miliónov kópií.

Medzi ich najväčšie hity patria skladby ako Anywhere For You, Quit Playing Games (With My Heart), As Long As You Love Me, Everybody (Backstreet's Back), All I Have To Give, I Want It That Way, Show Me The Meaning Of Being Lonely, Shape Of My Heart alebo Drowning. Ako sólový interpret vydal Carter albumy Now Or Never (2002), I'm Taking Off (2011) a All American (2015). Okrem toho má na konte aj spoločný album s Jordanom Knightom s názvom Nick & Knight (2014). 

Viac o téme: Nick Carter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu