Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Exmilenka Georga Clooneyho má telo bohyne: FOTO bez nohavičiek ako dôkaz!

Lisa Snowdon, ktorej podľahol aj George Clooney, sa má čím pochváliť. Zobraziť galériu (10)
Lisa Snowdon, ktorej podľahol aj George Clooney, sa má čím pochváliť. (Zdroj: SITA, Instagram)

THAJSKO - To je mašina! Britská modelka a moderátorka Lisa Snowdon (44) sa za hranicami rodnej krajiny zviditeľnila najmä ako milenka herca Georgea Clooneyho (54). Známeho sukničkára sa jej síce k oltáru dohnať nepodarilo, no o nápadnikov núdzu určite nemá. Zvlášť, keď na internete zverejňuje fotky, ktoré zaujmú hádam každého chlapa.

Aj toto telo mal v posteli! Medzi najväčších sukničkárov Hollywoodu možno pokojne zaradiť i herca Georgea Clooneyho. Ten sa usadil len nedávno, keď sa v roku 2014 oženil so sympatickou právničkou Amal. Zoznam fešákových bývalých mileniek je pomerne pestrý a svoje miesto v ňom má aj kráska z Veľkej Británie - Lisa Snowdon. 

Spomínaná brunetka odštartovala svoju kariéru v šoubiznise ako modelka. A treba uznať, že ukážkové krivky si udržala dodnes. Aktuálne si užíva chvíle oddychu v exotike, kde nezabúda ani na svojich priaznivcov. Prostredníctvom instagramu ich zásobuje sexi fotkami. Čudujete sa, že jej Clooney nevedel odolať?

Lisa zverejnila na internete záber, na ktorom je oblečená len v sexi podprsenke. Obnažené intímne partie si počas pózovania kryla rukou.
Zobraziť galériu (10)
Lisa zverejnila na internete záber, na ktorom je oblečená len v sexi podprsenke. Obnažené intímne partie si počas pózovania kryla rukou.  (Zdroj: Instagram)


Mohlo by vás zaujímať:


 

Viac o téme: George ClooneyLisa Snowdon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu