Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Sandy z Pomády bez srandy: Aj takmer po 40 rokoch je krásna!

Olivia Newton-John a John Travolta stvárnili zaľúbencov v kultovom muzikáli. Zobraziť galériu (8)
Olivia Newton-John a John Travolta stvárnili zaľúbencov v kultovom muzikáli. (Zdroj: Paramount Pictures)

LAS VEGAS - Starne do krásy! Od čias, keď sa herečka a speváčka Olivia Newton-John (67) predvádzala v kožených nohaviciach v kultovom filme Pomáda, ubehlo už zhruba 38 rokov. Zo sladkej Sandy je dnes dôchodkyňa, ktorá však na svoj vek nevyzerá. Počas uplynulého víkendu sa opäť ukázala v spoločnosti a bola rovnako očarujúca ako kedysi.

Olivia Newton-John je nielen krásna dáma, ale aj talentovaná speváčka a herečka. Na konte má viacero ocenení, ku ktorým jej počas víkendu pribudla ďalšia cena. V rámci podujatia Black and White Ball bola totiž zvolená za Ženu roka. Blondínke robil na akcii spoločnosť jej manžel John Easterling, ktorému podľa vlastných slov vďačí za to, že na svoj vek vôbec nevyzerá. 

Niet pochýb, že umelkyňa podstúpila zopár skrášľujúcich zákrokov a procedúr. Podiel na mladistvom zovňajšku však má aj fakt, že je spokojná a šťastná. „Mám úžasného muža a prežívam krásne chvíle. To sa potom odráža na mojej psychike a výzore,” poznamenala v jednom z rozhovorov Olívia. 

Tej sa novinári v minulosti pýtali tiež na to, či by si ešte dokázala obliecť vypasované nohavice, ktoré mala na sebe v kultovej Pomáde. „Stále ich mám. Ale nepoviem vám, či mi sedia. Nikdy viac som ich na sebe nemala,” reagovala so smiechom sympatická herečka.  

Olivia Newton-John ani po rokoch nestratila nič zo svojho šarmu a krásy.
Zobraziť galériu (8)
Olivia Newton-John ani po rokoch nestratila nič zo svojho šarmu a krásy.  (Zdroj: profimedia.sk, Paramount Pictures)


Mohlo by vás zaujímať:


 

Viac o téme: Olivia Newton-JohnPomáda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu