Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Škandalózne fotky Geissenovcov: Všetci zúria... Toto je KONIEC!

Carmen Geiss si zrejme neuvedomila, aké trpké môžu byť následky jej konania. Zobraziť galériu (5)
Carmen Geiss si zrejme neuvedomila, aké trpké môžu byť následky jej konania. (Zdroj: youtube.com)

CARTAGENA - Prehnali to! Nemecký bulvár je v týchto dňoch plný správ súvisiacich so známymi televíznymi pracháčmi Geissenovcami. Carmen (50) a Robert (51) totiž poriadne napálili svojich obchodných partnerov, ktorí s blonďavým duom už nechú mať nič spoločné. Zúria aj mnohí fanúšikovia a verní diváci. Čím sa boháči tak veľmi previnili?!

Okamžitý koniec! Televízna stanica RTL II nie je jediným partnerom, s ktorým manželia Geissenovci spolupracujú. Veľký podiel na tom, že si môžu dovoliť potulky po všetkých kútoch sveta, má aj uznávaná cestovateľská spoločnosť, ktorá s pracháčmi paktuje zhruba 2 roky. Vo februári sa mala ich zmluva znovu predĺžiť. To sa už však nestane. 

Dôvodom sú zábery, ktorými sa rodinka pochválila na sociálnych sieťach. Škandalózne fotky vznikli v chudobných slumoch a Carmen na nich pózuje vyškerená od ucha k uchu. Poriadnu spŕšku kritiky schytala najskôr od fanúšikov, svoj hnev dali najavo aj kompetentní z cestovateľskej spoločnosti. „Spoluprácu s Geissenovcami sme s okamžitou platnosťou ukončili. Svojím konaním ukázali, že stratili kontakt s realitou. Ich správanie je nevhodné a neakceptovateľné,” vyjadril sa pre časopis Bild generálny riaditeľ Andreas Lambeck. 

Zároveň prezradil, že s hviezdnym párom sa spočiatku usilovali dohodnúť na nejakej kompenzácii. „Navrhol som im, že ak chcú aby sa táto nepríjemná záležitosť urovnala, aby prispeli pre sociálne prípady v Kolumbii sumou 10 tisíc eur. Robert to však rázne odmietol. Vraj si nie sú vedomí žiadnej viny a z rozhorčenia divákov si tiež nerobia ťažkú hlavu,” dodal Lambeck. 

Keď už je reč o fanúšikoch, tí Geissenovcov vôbec nešetrili. „Mala som vás rada, ale toto je príliš. Tí ľudia žijú v otrasných podmienkach a vy si ich fotíte ako nejakú atrakciu? Môžete sa hanbiť!” znel jeden z komentárov na facebooku. A nebol jediný v takomto duchu. 

Carmen sa v chudobnom slume fotila vyškerná od ucha k uchu.
Zobraziť galériu (5)
Carmen sa v chudobnom slume fotila vyškerná od ucha k uchu.  (Zdroj: instagram a facebook)

Aj za tento záber schytala Carmen poriadnu kritiku.
Zobraziť galériu (5)
Aj za tento záber schytala Carmen poriadnu kritiku.  (Zdroj: instagram a facebook)

Viac o téme: Carmen GeissRobert GeissGiessenovci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu