Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hollywoodska Palculienka ukázala XXL prsia: Malá, ale obdarená!

Hayden Panettiere sa síce krásne usmievala, každého však viac zaujal jej výstrih. Zobraziť galériu (19)
Hayden Panettiere sa síce krásne usmievala, každého však viac zaujal jej výstrih. (Zdroj: SITA)

SANTA MONICA - Ako dva magnety! Herečka Hayden Panettiere (26), ktorá nepochybne patrí medzi najmenšie krásky Hollywoodu, sa v nedeľu večer po dlhšej odmlke ukázala v spoločnosti. Ešte pred pár mesiacmi trpela partnerka boxera Vladimira Klička (39) popôrodnými depresiami. Tie sú, našťastie, minulosťou, a blondínka rozdávala na vyhlasovaní cien kritikov úsmevy na všetky strany. Oveľa viac pozornosti si však vyslúžil nadupaný dekolt mladej mamičky.

Nedeľný večer patril slávnostnému odovzdávaniu cien Critics´Choice Awards, ktorého sa zúčastnili mnohé hviezdy. Podujatie si nedala újsť ani herečka Hayden Panettiere. Tá si síce domov sošku neodniesla, no podarilo sa jej narobiť celkom slušný rozruch. Postarali sa o to provokatívne šaty s hlbokým výstrihom, z ktorých sa jej drali von bujné prsia. 

Blondínka pútala pozornosť aj preto, že mala výbornú náladu a usmievala sa na všetky strany. Ešte donedávna sužovali drobnú herečku popôrodné depresia, kvôli ktorým musela dokonca vyhľadať odborníkov. Ako Hayden v rozhovore pre Entertainment Tonight prezradila, spočiatku sa bála toho, ako bude verejnosť jej problémy vnímať.

Mladá mamička mala pocit, že ľudia akoby čakali na jej zlyhanie. „Prestala som na určitý čas sledovať sociálne siete. Keď som sa na to odhodlala, zostala som zaskočená. Dostalo sa mi totiž neuveriteľnej podpory. Som rada, že ľudia vidia a uvedomujú si, že niečo také sa môže stať komukoľvek a nie je hanbou vyhľadať pomoc,” poznamenala na margo toho Hayden. Zaujímavosťou je, že rovnaký osud postihol aj jej postavu, ktorú stvárňuje v obľúbenom seriáli Nashville. 

Hayden Panettiere patrí v Hoollywoode k nižším hviezdam, no proprocie v oblasti hrudníka má veru veľké.
Zobraziť galériu (19)
Hayden Panettiere patrí v Hoollywoode k nižším hviezdam, no proprocie v oblasti hrudníka má veru veľké.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Hayden PanettiereCritics' Choice Awards
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu