Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Americká hviezda obžalovaná z vraždy: Hrozí mu 26 rokov väzenia!

Ricardo Medina Jr. Zobraziť galériu (6)
Ricardo Medina Jr. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES - Amerického herca Ricarda Medinu Jr., ktorý je známy najmä zo seriálu Strážcovia vesmíru (2002), prokuratúra obžalovala z vraždy spolubývajúceho.

Tridsaťosemročný rodák z Los Angeles vlani 31. januára počas hádky bodol mečom istého Josha Suttera. Podľa doterajších informácií herec odišiel s priateľkou do izby, kde za nimi prišiel Sutter, ktorého Medina následne bodol do brucha.

Útočník zavolal pomoc, no muža po prevoze do nemocnice vyhlásili za mŕtveho. Medinu po incidente, ktorý sa odohral v kalifornskom meste Palmdale, zatkli a neskôr aj prepustili.

Herec tvrdí, že konal v sebaobrane. V prípade dokázania viny mu teraz hrozí trest odňatia slobody maximálne na 26 rokov. Obžalovaný je v súčasnosti vo väzbe, na súd by sa mal dostaviť v utorok. Prokuratúra plánuje požiadať o stanovenie kaucie na jeden milión dolárov (v prepočte približne 920-tisíc eur). Medinov právny zástupca pre portál TMZ vyhlásil, že jeho klient je nevinný. 

Ricardo Medina Jr. účinkoval okrem spomínaného seriálu Strážcovia vesmíru napríklad aj v snímke Confessions of a Pit Fighter (2005) a prepožičal hlas do televízneho projektu Power Rangers Samurai (2011 - 2012). 

Viac o téme: Ricardo Medina Jr.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu