Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Krásnu missku zradili sexi šaty: Tajomstvo odhalené!

Olivia Culpo si vyšla do spoločnosti v odvážnych šatách, spod ktorých jej vykukli nohavičky. Zobraziť galériu (8)
Olivia Culpo si vyšla do spoločnosti v odvážnych šatách, spod ktorých jej vykukli nohavičky. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Ukázala, aj čo nechcela! Olivia Culpo (23), držiteľka titulu Miss Universe 2012, patrí k ženám, ktoré sú si vedomé svojich predností. V jej šatníku preto dominujú provokatívne outfity a kúsky zvýrazňujúce ženskosť. Pred pár dňami si to namierila do spoločnosti v ultrasexi šatách, ktoré mali hlboký výstrih, odhaľovali jej chrbát a neprehliadnuteľný bol tiež vysoký rázporok. Ten ju pri chôdzi zradil a kráske vykukli spod šiat nohavičky. Pohotoví fotografi nelenili a moment odhalenia hneď využili!

To sa dalo čakať! Olivia Culpo je verejnosti známa nielen vďaka titulu kráľovnej krásy, ale tiež vzťahom so spevákom Nickom Jonasom. Toho jej v tom čase závidela nejedna tínedžerka, no niet pochýb, že aj s umelcom by si to ochotne vymenil nejeden chlap. Sympatická tmavovláska má totiž dokonalé telo a sexepíl, ktorého má na rozdávanie. 


Pozrite si tiež: Nahé FOTO krásnej Miss Universe: Kedysi ju takto videl len milenec, dnes celý svet!


Aj napriek tomu je však brunetka oficiálne stále nezadaná. Na mužov očividne nezanevrela a ochotne ich provokuje pri každej možnej príležitosti. Pred pár dňami si vyšla na večeru do známej reštaurácie, kde bola nepochybne stredobodom pozornosti. Odhalený chrbát a hlboký výstrih neodhalili viac, než by mali. Iné to však bolo s rázporkom. Pri chôdzi totiž odhalil, že kráska skrýva pod šatami svetlé nohavičky.   

Olvia Culpo si vyšla do spoločnosti v tmavých šatách, spod ktorých jej vykukli svetlé nohavičky.
Zobraziť galériu (8)
Olvia Culpo si vyšla do spoločnosti v tmavých šatách, spod ktorých jej vykukli svetlé nohavičky.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Olivia Culpo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu