Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Playboy vila na predaj: Na tú nenašetríte ani za celý život!

Playmate Victoria Silvstedt pózuje pred vilou Zobraziť galériu (6)
Playmate Victoria Silvstedt pózuje pred vilou (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Zakladateľ amerického magazínu Playboy Hugh Hefner predáva svoju vilu v Los Angeles, pričom za ňu chce 200 miliónov dolárov (v prepočte približne 184 miliónov eur), čo je jedna z najvyšších požadovaných cien za súkromné sídlo v USA.

Vila s rozlohou takmer 1900 metrov štvorcových má 29 miestností a nachádza sa na päťakrovom pozemku v štvrti Holmby Hills. Postavili ju v roku 1927 a Hefnerova spoločnosť Playboy Enterprises ju odkúpila v roku 1971 za 1,1 milióna dolárov, pričom Hefner v nej odvtedy žije. Na pozemku sa nachádzajú napríklad tenisový kurt, bazén a umelá jaskyňa, v ktorej Hefner často usporadúval večierky. Vila má aj licenciu na chov divých zvierat. Predstavitelia spomínanej spoločnosti neuviedli dôvod predaja. 

Osemdesiatdeväťročný Hugh Hefner založil spomínaný magazín Playboy v roku 1953 v Chicagu. Na obálke prvého vydania, ktoré sa dostalo do predaja v decembri 1953, bola herečka Marilyn Monroe. Pre magazín neskôr pózovali aj Kim Basinger, Drew Barrymore, La Toya Jackson, Nancy Sinatra, Samantha Fox či Carnie Wilson. Svoje príspevky na jeho stránkach v minulosti zverejnili napríklad autori ako Ian Fleming, Vladimir Nabokov, Chuck Palahniuk alebo Haruki Murakami. Hefner je okrem toho aj politickým aktivistom a filantropom.

Viac o téme: Hugh HefnerPlyboy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu